Connect with us

Ştiri din Sălaj

Drept la replică al angajatelor de la Primăria Surduc

Ca urmare a apariției materialului despre primarul comunei Surduc care își umilește și înjură angajații, un grup de femei angajate ale Primăriei au venit cu un drept la replică.

“Vă rugăm să dezmințiți public că nu a-ți primit informația de la o funcționară din cadrul Primăriei Surduc și că v-ați bazat pe o informație fără a verifica dacă persoană respectivă este angajată la această instituție ca funcționar public sau personal contractual, informație care putea fi spusă, telefonic, de orice persoană, în numele angajatelor Primăriei. De asemenea, menționăm faptul că activitatea în cadrul UAT Surduc se desfășoară în cele mai bune condiții, sustinându-ne reciproc. Aliniatul 6 al articolului 30 din Constituția României precizează faptul că libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea și onoarea unei persoane iar în contextul acestei prevederi, noi cei care semnăm mai jos acest articol, considerăm că nu numai primarului comunei i-a fost prejudiciată demnitatea, onoarea și imaginea cât și nouă și întregii instituției “, se arată în dreptul la replică.

Cîmpean Felicia – inspector pe probleme agricole

Ilieș Georgeta – consilier asistență socială

Iancău Carmen-Gabriela –  inspector impozite și taxe

Fazekas Lenuța  – consilier contabil

Breban Anca – referent impozite și taxe

Coste  Marcela – consilier personal al primarului

Teglaș Corina – guard

 

Menționăm că în data de 18 iunie am relatat mărturiile unei persoane care activează în cadrul Primăriei Surduc și care mărturisea că primarul are un comportament ieșit din comun, înjurând angajații de mai multe ori.

Desigur, ne-am luat toate măsuruile de precauție, astfel că am ajuns în situația în care avem atât mărturia angajatei înregistrată, cât și declarație scrisă.

Mai mult, una din sursele noastre din comună are dovadă clară cu modul în care se comportă primarul Alin Băbănaș.

Desigur, vom respecta intimitatea persoanei în cauză și îi vom păstra anonimatul, pentru că problema nu este cine a mărturisit ceea ce se petrece în Primărie, ci problema este faptul că există astfel de persoane care recurg la aceste gesturi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj