Connect with us

FOTBAL

Dumbrava Gîlgău, în “ceaţă”. Prezenţa la semifinala de Cupă, sub semnul întrebării


Formaţia din comuna Bălan nu a făcut deloc pregătire în această perioadă plină de restricţii, mai ales că Liga a IV-a a fost îngheţată, urmând a se mai disputa doar o finală între primele două clasate. Vor mai avea loc şi fazele finale din Cupă, unde Dumbrava este angrenată, dar având în vedere situaţia dată sunt şanse ca echipa antrenată de Florin Morar să spună pas meciului cu Sportul Şimleu


Patru echipe mai au treabă în acest sezon, iar pe lângă Sportul Şimleu şi Rapid Jibou angrenate în finala campionatului şi în semifinalele Cupei, în teren mai trebuie să intre la început de iulie, atât Dumbrava Gîlgău, cât şi Agronova Dragu.

Săptămâna trecută, AJF Sălaj a decis modul de finalizare a celor două competiţii, faza judeţeană a Cupei urmând să se reia pe 5 iulie, cu semifinalele dintre Agronova Dragu – Rapid Jibou şi Sportul Şimleu – Dumbrava Gîlgău, urmând ca învingătoarele să îşi dispute finala pe 11 iulie.

Dintre cele patru echipe, doar Rapid Jibou şi Sportul Şimleu au făcut pregătire în această perioadă respectând măsurile impuse de autorităţi, astfel că mai întâi au avut loc antrenamente în grupuri de câte trei jucători, după care în grupuri de maxim şase jucători.

În toată această perioadă de pandemie, Dumbrava Gîlgău nu s-a antrenat şi nici nu are în plan acest lucru, având în vedere că nu mai are de-a face cu campionatul Ligii a IV-a, care a fost “îngheţat”.

Echipa lui Florin Morar urmează să mai joace doar în Cupă, dar în momentul de faţă, prezenţa la jocul de la Sportul Şimleu este pusă sub semnul întrebării.

“Nu ştiu cine ne poate garanta dacă vom putea juca pe 5 iulie, fiindcă în această perioadă nu se pot face antrenamente decât în grupuri de maxim şase jucători. Până pe 1 iulie nu ne putem antrena. Suntem în stand-by şi la momentul respectiv vom lua o decizie în funcţie de scenariul care se va aplica. Mai întâi trebuie să vedem data la care putem face pregătire cu toţi jucătoii. Noi în această perioadă nu am făcut pregătire”, a spus Florin Morar, antrenorul de la Dumbrava Gîlgău.

În momentul îngheţării campionatului, Dumbrava Gîlgău era pe locul 3 în Liga a IV-a, la 7 puncte în spatele primelor două clasate, însă echipa antrenată de Florin Morar avea un meci mai puţin jucat.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL