Connect with us

HANDBAL

Un nou transfer la HC Zalău!


După ce le-a adus la echipă pe Paula Teodorescu, Alexandra Dindiligan şi Mouna Jlezi, gruparea zălăuană şi-a rezolvat şi postul de extremă dreapta, fiind transferată o jucătoare din Vâlcea – Cristina Mitrache – care a mai jucat la mai multe echipe din Liga Naţională, iar în ultimul sezon a evoluat în Suedia


În proporţii mari, HC Zalău şi-a finalizat lotul pentru sezonul următor. “Portăriţa” Paula Teodorescu a fost fost primul transfer, fiind vorba de o revenire la gruparea zălăuană după o pauză de un an, iar la începutul lunii iunie, gruparea zălăuană a mai bifat două achiziţii, Alexandra Dindiligan de la Universitatea Cluj şi pivotul Mouna Jlezi de la HCM Slobozia.

Şi pe postul de extremă dreapta, HC Zalău a mai transferat o jucătoare, care a evoluat la mai multe echipe din Liga Naţională, dar şi în străinătate.

Gheorghe Tadici a ajuns la o înţelegere cu Cristina Mitrache, o handbalistă care a mai fost la HC Alba Sebeş, Măgura Cisnădie, HCM Slobozia dar şi la HCM Rm. Vâlcea.

Cristina Mitrache a avut unele probleme de sănătate în urmă cu doi ani, dar le-a depăşit cu brio şi a revenit în forţă pe semicerc, astfel că în sezonul trecut a jucat în Suedia, la Kalmar HK, o echipă din liga secundă, unde Mitrache a fost printre cele mai bune marcatoare.

Handbalista de 23 de ani a intrat deja în contact cu noua sa echipă şi a fost prezentă la pregătirea lui HC Zalău de săptămâna trecută.

Pe postul de extremă dreapta, Gheorghe Tadici a urmărit şi o jucătoare din Polonia – Patrycja Ciura – dar a decis să o transfere la Zalău pe Cristina Mitrache, handbalistă originară din Vâlcea.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 1 iulie 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL