Connect with us

FOTBAL

Campionatul Ligii a III-a începe abia la final de august


Federaţia Română de Fotbal a anunţat că prima etapă ar urma să se dispute în perioada 28 – 29 august


Liga a III-a va avea în componenţă mai multe echipe din sezonul următor, având în vedere că nu a mai retrogradat nimeni. S-a modificat însă sistemul de promovare din Liga a IV-a şi urmează să se organizeze baraje între trei campioane judeţene, turnee ce ar urma să se desfăşoare în perioada 1 – 9 august, pe teren neutru.

Abia după disputarea acestor turnee se va afla componenţa finală a Ligii a III-a, astfel că noul campionat va începe doar la finalul lunii august.

Federaţia Română de Fotbal a avansat datele la care va putea începe Liga a III-a, prima etapă urmând să fie programată în perioada 28 – 29 august.

Echipele din acest eşalon vor reveni însă mai repede la treabă, deoarece FRF intenţionează să organizeze tot în luna august şi trei faze din Cupa României, acestea urmând a avea loc pe 11, 18 şi 25 august.

În condiţiile în care deja se cam cunoaşte calendarul pentru noul sezon, SCM Zalău şi-a făcut în mare parte planul de pregătire din această vară.

Pe data de 1 iulie, elevii lui Marius Paşca se vor reuni pentru a începe pregătirea în vederea sezonului 2020 – 2021, unul de la care aşteptările sunt mari de la echipa zălăuană.

Federaţia Română de Fotbal îşi doreşte ca Liga a III-a să fie formată tot din cinci serii, de câte 18 echipe.

Vor fi 17 etape în turul de campionat şi foarte probabil, în toamnă vor fi programate mai multe runde intermediare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL