Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un zălăuan diagnosticat cu leucemie are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea câştiga lupta cu boala


Adrian Gazdac, aka Gâză, are 44 de ani şi a fost diagnosticat cu leucemie. Pentru a putea trăi are nevoie de sânge, astfel că apropiaţii lui fac un apel către zălăuani să doneze pentru acesta – grupa O negativ


Zălăuanul este internat la Clinica de Hematologie din Cluj-Napoca. Are 44 de ani şi de curând a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă – leucemie. Pentru a putea câştiga lupta cu această boală cumplită, Adrian Gazda, cunoscut şi sub porecla Gâză are nevoie de ajutorul nostru.

Apropiaţii acestuia îi roagă pe toţi sălăjenii cu suflet mare să meargă să doneze sânge pentru acesta. Zălăuanul are nevoie de grupa O negativ.

Adrian este membru al comunităţii rock Zalău, iar membrii acestei comunităţi se vor organiza să doneze sânge marţio, 30 iunie.

“UN CAMARAD DE-AL NOSTRU ARE PROBLEME DE SANATATE (LEUCEMIE). E VORBA DE ADRIAN GAZDAG AKA GÂZĂ. CE-I CARE IL CUNOASTETI SI NU NUMAI, PUTETI FACE O DÂRA DE BINE SI SA DONATI NISTE SÂNGE PENTRU EL.
EU VOI MERGE SA DONEZ MARTI 30.06.2020. DACA VRETI SA VA ALATURATI PUTETI SA-MI SCRIETI IN PRIVAT, IAR DACA NE STRANGEM UN GRUP MAI MARE VOI ANUNTA LA CENTRU DE TRANSFUZIE.GRUPA SANGUINA A LUI ADI E O NEGATIV.
NEAPARAT SA MENTIONATI IN TIMPUL, SAU DUPA DONARE NUMELE ADRIAN GAZDAG SI LOCATIE CLUJ CLINICA DE HEMATOLOGIE”, este mesajul psotat de apropiaţii acestuia.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj