Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Discuţii aprinse între Ludovic Orban şi Ionel Ciunt


După sărbătorirea Zilei Drapelului, premierul Ludovic Orban şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au avut un schimb de replici cu primarul Zalăului, Ionel Ciunt şi cu Sergiu Panie, preşedintele executiv al PSD Sălaj


Imediat după ce manifestările dedicate Zilei Drapelului de pe platoul de marmură s-au terminat, Ludovic Orban şi Lucian Bode au discutat în public.

La discuţie a fost prezent şi Sergiu Panie, preşdintele executiv al PSD Sălaj.

Discuţia a fost doar de 2-3 minute, însă cei din jur nu au putut auzi mare lucru pentru că fanfara intona marşuri de defilare.

Din imaginile surprins însă se paote observa că discuţiile au fost destul de aprinse, cel mai agitat în discuţia cu priamrul fiind ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Acesta a gesticulat foarte mult, iar la un moment dat a fost oprit din vorbă de Sergiu Panie. Acela a fost şi momentul în care Ionel Ciunt a plecat de lângă premier.

Toată discuţia a avut loc la scurt timp după ce Lucian Bode, în prezenţa lui Orban, a atacat în termeni duri conducerea Primăriei Zalău şi pe primarul Ionel Ciunt, susţinând că acesta îşi face vânt cu coada.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Ion

    27 June 2020 at 19:11

    Nu au fost discuții aprinse asa se înțeleg maimuțele africane, ciunt porcarul din criseni i-a mulțumit electricianul din valcau că-i tine ginerele șef la politie și ca i-a oferit un nou mandat prin desemnarea unui candidat no name

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj