Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Guvernul “sare la gâtul” lui Ciunt: Primăria Zalău “îşi face vânt cu coada”, susţine ministrul Bode


În prezenţa premierului Ludovic Orban, ministrul sălăjean al Transporturilor, Lucian Bode, l-aatacat public pe primarul Zalăului susţinând că acesta îşi face singur “vânt cu coada”


Conducerea Primăriei Zalău a redactat o scrisoare prin care îşi arăta nemulţumirea faţă de Guvernul Orban, PSD-iştii susuţinând că cei de la Palatul Victoria blochează finanţarea unor lucrări improtante din oraş.

Replica a venit ieri, de la ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care în prezenţa prim-ministrului Ludovic Orban a susţinut că Primăria Zalău îlşi face vânt cu coada.

“Această scrisoare deschisă este din categoria hai să ne facem vânt cu coada. Vă întreb de câte ori, instituţional, în ultimele opt luni de când sunt ministru, m-au întrebat ceva aceşti domni. Vă spun eu: niciodată! Au găsit de cuviinţă să trimită o scrisoare deschisă cu privire la anumite obiective importante pentru municipiul Zalău dar, înainte de a trimite această scrisoare deschisă către prim ministru legat de sprijin pentru aceste obiective eu vreau să vă spun aşa: în plină pandemie, Compania Naţională de Investiţii a făcut eforturi extraordinare să vina să recepţioneze pe 25 martie modernizarea şi dotarea pavilionului Secţiei de boli infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Nu l-am găsit în scrisoare, ca mulţumire, eventual. (…) Sigur, la fiecare obiectiv de aici aş putea să le dau câte răspunsuri doresc ei, dar nu îl consider un demers serios, atâta timp cât, instituţional, nu au avut nici măcar bunăvoinţa să aibă o discuţie cu ministrul Transporturilor, care este din Sălaj şi care vine săptămânal în judeţ. (…) Aşadar chestiuni de genul acesta, să îţi faci vânt cu coada că vine prim ministrul aici, să le lăsăm în această categorie”, a declarat ministrul Lucian Bode.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj