Connect with us

DIVERSE

Cinci caracteristici ale unui site de poker potrivit începătorilor

Atunci când dorești să te apuci de poker, sunt puține lucruri cu care ești familiarizat. De obicei, abia ai învățat regulile, plus câteva elemente de bază, și dorești să pui în aplicare lecțiile luate.

Însă nu orice site de poker este potrivit pentru tine, dacă te afli la început. Pentru a avea o experiență reușită, sunt câteva caracteristici de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi platforma pe care să joci.

Iată care sunt cele mai importante 5 dintre ele:

 

  1. O reputație impecabilă

Nu există site de poker care să fie declarat în unanimitate de către jucători ca fiind cel mai bun, dar numele mari știu să-și construiască un blazon și să capete încrederea clienților săi. O reputație impecabilă contează foarte mult, deoarece niciun jucător nu vrea să fie activ pe un site dubios, care întârzie cu plățile sau care nu răspunde problemelor jucătorilor. Dintre operatorii de top din România, 888 poker se distinge ca fiind un site ușor de utilizat, chiar de la prima vizită, cu destule oferte și turnee adaptate pentru orice tip de jucător. Platforma 888poker online a fost lansată în anul 2002 și face parte din grupul 888Holdings, care a fost înființat în 1997. O lungă istorie presărată cu premii pentru activitate, printre care premiul pentru cea mai bună cameră de poker online, distincție acordată de eGaming Review Magazine, în trei ani consecutivi (2011, 2012 și 2013). La noi în țară, 888poker operează în deplină siguranță și legalitate, în baza licenței ONJN, nr. L1160654W000324, valabilă în perioada 1 septembrie 2016 – 31 august 2026.

 

  1. Mulți începători la mesele de joc

Atunci când te găsești la început, cel mai bine este să te duelezi cu adversari de același calibru. Devine extrem de frustrant să dorești să-ți ridici nivelul de joc, dar să fii repede “potolit” de adversari care au un avans considerabil față de tine. Ca începător, vei face multe greșeli, însă nu vei avea multe ocazii să înveți din ele, dacă vei rămâne rapid fără jetoane. La o masă cu alți debutanți în ale pokerului, sunt șanse să fii tu cel care poate profita de erorile adversarilor.

Turneele cu buy-in mic sau mesele de cash cu mize minuscule sunt perfecte pentru tine atunci când te afli la început. Platformele care oferă astfel de jocuri sunt cele mai potrivite pentru un novice.

 

  1. Site-ul nu întârzie plățile

O platformă serioase nu își va lăsa niciodată clienții să aștepte atunci când vine vorba de plăți. Dacă depunerile se fac instant prin majoritatea metodelor de plată, atunci și retragerile ar trebui să fie operațiuni care se efectuează într-un interval de timp scurt. În cazuri excepționale, în care apar dificultăți cu verificarea identității clientului, atunci site-ul trebuie să răspundă cât mai repede jucătorului pentru a-l ajuta să parcurgă acest proces. Prima retragere este o victorie morală, una de care trebuie să fii mândru și fericit. Așa că este cumva logic să îți dorești să fie realizată fără probleme  și, data viitoare când apeși pe butonul de retragere, banii să ajungă în cont rapid.

 

  1. Sunt turnee freeroll de calitate

Nu poți să faci nazuri atunci când ți se oferă ceva gratuit, dar există anumite turnee freeroll care nu doar că oferă premii insignifiante, dar permit și înregistrarea unui număr enorm de jucători. Practic, șansele tale de a obține ceva după câteva ore de joc se apropie de zero. La 888poker, perioada 25 martie – 07 iunie a fost una plină cu freeroll-uri de calitate, în cadrul promoției “Galaxia Freeroll-urilor”. Totul a culminat cu turneul Super Saturn Freeroll, în care s-au împărțit premii de $100.000. Platforma 888poker este renumită ca fiind una care oferă periodic turnee cu intrare gratuită, la care se pot obține premii excelente. Dacă ai ratat campania „Galaxia Freeroll-urilor”, nu-i nimic. Aceasta a fost înlocuită de una similară, intitulată „Trails of Fortune”. Fondul total de premii se ridică la 500.000 $, iar participarea la turnee este condiționată de îndeplinirea unor misiuni. Ceea ce este foarte bine, deoarece numărul participanților la turnee nu este unul uriaș.

 

 

  1. Există limite minime decente la turnee și camere cash

Aproape orice începător va dori să joace pe mize mici până va reuși să-și formeze jocul și să capete experiență. Este ceva normal, deoarece nimeni nu vrea să piardă bani încercând doar să învețe ceva. Dacă te regăsești în această situație, este foarte important să găsești un site care, pe lângă freeroll-uri, să aibă în ofertă și destule turnee cu intrare sub $1. În plus, mizele minime la unele mese cash să se găsească în sfera $0.01/0.02.

În mod clar, mai există și alte elemente care determină dacă o anumită platformă de poker devine o alegere inspirată sau nu, precum grafică, o aplicație pentru mobil sau numărul metodelor de plată/retragere, dar cele cinci criterii prezentate mai sus sunt caracteristici necesare unui site de poker potrivit pentru începători.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVERSE