Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a adus în pregătire o jucătoare din Vâlcea ce a jucat în Suedia!


Pentru a acoperi postul de extremă dreapta,  Gheorghe Tadici a adus-o în pregătiri la echipă pe Cristina Mitrache, care în ultimul sezon a jucat în Suedia, la o echipă din eşalonul secund unde a fost  golgheteră.Handbalista a mai evoluat în România la HCM Rm. Vâlcea, HC Alba Sebeş şi Măgura Cisnădie, urmând ca antrenorul să se decidă până săptămâna viitoare dacă o va opri în lotul Zalăului


HC Zalău a făcut până acum trei transferuri pentru sezonul următor iar noutăţile din lot sunt Paula Teodorescu, Alexandra Dindiligan şi Mouna Jlezi.

Formaţia sălăjeană încă nu a închis  campania de achiziţii, iar Gheorghe Tadici a şi spus că şi-ar mai dori să aducă o extremă dreapta, astfel că în această perioadă a căutat soluţii.

Două variante are antrenorul Zalăului în momentul de faţă, iar una dintre jucătoarele care ar putea fi transferată la echipă se află deja la pregătire.

Este vorba de Cristina Mitrache, o handbalistă din Vâlcea, care în Liga Naţională a mai jucat la HCM Rm. Vâlcea, Unirea Slobozia, HC Alba Sebeş şi Măgura Cisnădie.

În 2018, jucătoare a trecut prin clipe grele şi a avut unele probleme de sănătate, dar le-a depăşit şi a revenit în forţă pe teren, tocmai în Suedia.

Cristina Mitrache a jucat în ultimul sezon la o echipă din Liga a II-a a Suediei, la Kalmar HK, unde s-a făcut remarcată,  fiind una dintre cele mai bune marcatoare ale echipei, cu peste 80 de goluri.

Jucătoarea şi-a încheiat contractul în primăvară şi a revenit în ţară, fiind aproape de o revenire în Liga Naţională.

 “A fost o experienţă plăcută în Suedia şi am jucat toate meciurile. Mă simt foarte bine şi cel mai important, nu am avut nicio problemă de sănătate”, spunea jucătoarea de 23 de ani, care de câteva zile se află în pregătiri cu HC Zalău.

“Vrem să transferăm o extremă dreapta, iar până săptămâna viitoare ne vom decide. Cristina Mitrache este în pregătiri cu noi. A mai jucat la Cisnădie, Vâlcea, iar ultima dată în Suedia”, a spus Gheorghe Tadici.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL