Connect with us

TENIS

Cezara But s-a descurcat bine şi la Evaluarea Naţională

Tenismena de la ACS Sergiu Carp Tennis Club a absolvit Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” şi a trecut cu brio şi peste testele de la Evaluarea Naţională. Cezara îşi doreşte să-şi continue studiile la Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău


A fost un an dificil pentru elevii din anii terminali, astfel că aceştia nu s-au putut bucura de absolvire în mod obişnuit, astfel că nu au beneficiat de o festivitate sau de un banchet, după cum este tradiţie.

Pandemia de coronavirus a dat peste cap toate planurile şi totul s-a desfăşurat în condiţii speciale şi de siguranţă.

Aşa s-a întâmplat şi la testele de la Evaluarea Naţională.În acest an au avut de susţinut examenul de absolvire a clasei a VIII-a şi două dintre cele mai promiţătoare tenismene din judeţul nostru. Ioana Lung a reuşit să obţină media 10, fiind o performanţă demnă de lăudat.

Şi Cezara But a trecut prin febra examenelor de la Evaluarea Naţională şi eleva de la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” a reuşit să treacă cu bine peste examenele dificile.Cezara a obţinut 9.80 la proba scrisă la Limba şi literatura română şi 7.10 la matematică şi cu media 8.45 a trecut fără emoţii peste Evaluarea Naţională.

În continuare, Cezara îşi doreşte să-şi continue studiile la Liceul cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău.

Să amintim că Cezara But este legitimată la ACS Sergiu Carp Tennis Club şi odată ce a trecut peste examenele dificile de la şcoală, se poate concentra mai mult pe tenis.

Eleva lui Sergiu Carp va reveni în competiţiile oficiale la finalul acestei săptămâni cu ocazia turneului BT Tennis Cup 3 de la Cluj-Napoca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS