Connect with us

HANDBAL

HC Zalău urmăreşte o extremă din Polonia!

Gruparea zălăuană ar putea transfera o handbalistă poloneză – Patrycja Ciura – iar în acest sens, antrenorul Gheorghe Tadici vizionează în aceste zile mai multe înregistrări de jocuri pentru a urmări evoluţia jucătoarei


Doar de o jucătoare mai are nevoie HC Zalău pentru a-şi definitiva lotul cu care va aborda sezonul 2020 – 2021. După ce l-ea transferat pe Paula Teodorescu, Alexandra Dindiligan şi Mona Jlezi, gruparea zălăuană va mai aduce o extremă dreapta.

Acest transfer ar putea fi rezolvat până săptămâna viitoare, Gheorghe Tadici urmând să se decidă între Cristina Mitrache şi o jucătoare poloneză, Patrycja Ciura.

Dacă Cristina Mitrache se află în pregătiri cu echipa, jucătoarea din Polonia – Patrycja Ciura – este urmărită în aceste zile de Gheorghe Tadici la filmări din timpul unor jocului, pentru ca antrenorul să se edifice de valoarea handbalistei.

“Până săptămâna viitoare vom face un transfer. O avem pe Cristina Mitrache în pregătiri şi de câteva zile am primit nişte  meciuri filmate pentru a vedea cum se mişcă Patrycja Ciura. Cele două jucătoare sunt sensibil egale, dar ne vom decide în următoarele zile pe care o vom opri în lot. Pentru Patrycja Ciura mi-au venit patru meciuri cap-coadă. Eu nu mă uit doar după anumite link-uri unde sunt expuse doar faze care le avantajează pe jucătoare. Nu mă i-au după cv-uri, ci după calităţile pe care le are o jucătoare şi ceea ce văd, dacă se potriveşte sau nu pentru ceea ce ne dorim noi”, a spus Gheorghe Tadici.

Poloneza Patrycja Ciura are 24 de ani şi în cariera sa a jucat doar în ţara natală, la Vistal Gdynia (2012 – 2014),  AZS Łączpol AWFiS Gdańsk (2014 – 2017), SPR Sambor Tczew (2017 – 2018), iar în ultimele două sezoane a jucat pentru MKS Piotrcovia, formaţie care în ultimul campionat a fost penultima clasată după 20 de etape.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL