Connect with us

HANDBAL

Valeria Motogna a devenit din nou MAMĂ!


Fosta mare handbalistă, care la Olimpiada de la Beijing a fost portdrapelul delegației României, a născut recent un băiețel sănătos tun, care la naștere a cântărit nu mai puțin de 4.350 kg și la care doctorii i-au dat un 10 cu felicitări!


Valeria Motogna este una dintre cele mai titrate handbaliste din Sălaj, care în carieră a fost multiplă campioană națională cu Silcotub Zalău (trei titluri) și Oltchim Râmnicu Vâlcea (cinci titluri).

Și la nivel de echipă națională, Vali a fost ani la rând o piesă importantă pentru Naționala României, cu care în anul 2005 devenea vicecampioană mondială! La Jocurile Olimpice de la Beijing din anul 2008, handbalista a fost portdrapel al delegației României!

Și după retragerea din activitate, fosta internațională a rămas aproape de sportul care a făcut-o celebră. Deși nu şi-a găsit un loc în staff-ul formației HC Zalău, Valeria Motogna a rămas tot atât de implicată în sportul de pe semicerc.

Acum mai bine de trei ani și ceva, portdrapelul de la Beijing a deschis la Zalău o şcoală de handbal, care a primit numele handbalistei.

Alături de o altă mare sportivă a Zalăului, e vorba de Ana Maria Şomoi, a început o muncă asiduă, dar care deja îşi arată roadele!

HC Valeria Motogna numără acum peste 90 de copii, care speră că într-o zi se vor ridica la nivelul celor două foste vicecampioană mondiale!

Satisfacţia sufletească venită după sutele de ore depuse la sală a fost recent dublată şi de un moment extraordinar punctat în viaţa personală.

Valeria Motogna a devenit mamă pentru a doua oară!  Pe data de 5 iunie, fosta mare handbalistă a născut un băieţel, pe Patrick Puşcaş-Motogna La naştere, noul membru al familiei a cântărit nu mai puţin de 4.350 kg, iar doctorii de la clinica privată din Cluj-Napoca l-au notat cu un 10 cu felicitări!

Cu această ocazie, redacţia ziarului Sportul Sălăjean & Ştirile din Sălaj le urează multă sănătate proaspetei mămici şi lui Patrick!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL