Connect with us

HANDBAL

Tadici: “Bogdan Nicolae a avut 70% din meritele rezultatelor de la Volei Municipal. Chiar sunt bucuros că a renunţat SCM la el şi l-am adus la HC Zalău”


Managerul de la HC Zalău este de părere că venirea lui Bogdan Nicolae la echipă va aduce un plus, fostul antrenor secund de la Volei Municipal Zalău urmănd să fie preparator fizic la formaţia sălăjeană


Pentru noul sezon, HC Zalău  are mai multe noutăţi, atât în lot, cât şi în staff.

Trei jucătoare a transferat până acum gruparea de sub Meseş, dar şi-a adus şi o persoană care să se ocupe de partea fizică.

Este vorba de zălăuanul Bogdan Nicolae, despre care antrenorul Gheorghe Tadici are doar cuvinte de laudă.

“Eu am văzut ce a făcut la volei. A fost omul care a rezolvat pregătirea fizică în proporţie de 90%. Este foarte priceput la partea de pregătire fizică şi de circuite, dar şi în sala de forţă. Bogdan Nicolae a avut 70% din meritele rezultatelor de la Volei Municipal. Ştiu ce vorbesc, cu toată responsabilitatea.  Chiar sunt bucuros că a renunţat SCM la el şi l-am adus la HC Zalău. Bogdan Nicolae a fost omul bun la toate la Volei Municipal unde a muncit cot la cot cu jucătorii”, este de părere Gheorghe Tadici.

Acesta consideră că a făcut o mutare foarte bună prin aducerea sa.

“Sunt foarte mulţumit de această treabă şi sper într-o colaborare foarte fructuoasă. Este un  băiat serios, cu o educaţie frumoasă, din familie. Chiar îi cunosc familia şi pe sora lui, care a făcut handbal şi acum este profesoară la CSS Zalău şi se ocupă de junioarele II”, a mai spus antrenorul Zalăului.

Bogdan Nicolae a mai colaborat şi în trecut cu HC Zalău, fiind prezent la unele antrenamente din sală a formaţie sălăjene.

De acum încolo, fostul “secund” de la Volei Municipal va fi prezent la toate antrenamentele echipei, dar şi în cantonamente.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 17 iunie.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL