Connect with us

AUTOMOBILISM

S-a amânat etapa de Rally Sprint de la Transilvania Motor Ring

Deşi era programată la finalul acestei săptămâni, etapa a II-a din Campionatul Internaţional de Rally Sprint a fost amânată şi va avea loc la finalul lunii iulie


Începând din acest an, în cadrul caldendarului Campionatului Internaţional de Rally Sprint şi-a făcut loc o nouă locaţie, este vorba despre un circuit nou, Transilvania Motor Ring, în apropiere de Târgu Mureş.

Circuitul este unul perfect pentru maşinile puternice cu viraje şi porţiuni de drum în aliniament, menite să le testeze abilităţile piloţilor.

Transilvania Motor Ring va găzdui etapa a II-a din cadrul Campionatului de Rally Sprint ce trebuia să aibăi loc în 27 iunie. Însă, organizatorii au decis amânarea acestei etape şi etapa de la Târgu Mureş va avea loc la data de 25 iulie.

Concursul va fi o adevărată provocare, atât pentru piloţi, cât şi pentru organizatori, fiind pentru prima dată când se va desfăşura o etapă de campionat în acest loc care a fost inaugurat la finalul anului 2018.

“O să fie un circuit unde poţi prinde peste 200 km şi acolo este locul unde se poate dezlănţui Subaru. Trebuie să facem puncte pentru a le recupera pe cele pierdute în prima etapă. A fost frumos la Satu Mare, însă am observat câteva probleme pe care le pot remedia şi pentru etapa de la Târgu Mureş o să fiu pregătit. Mai am nevoie de patru cauciucuri şi poate sponsorii îşi îndreaptă atenţia şi spre acest sport”, a spus Szabo Robert.

Până atunci, organizatorii Campionatului Internaţional de Rally Sprint îşi propun să organizeze în data de 4 iulie etapa a II-a, în centrul oraşului Satu Mare. Astfel că, etapa de la Transilvania Motor Ring ar conta pentru etapa a III-a a campionatului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in AUTOMOBILISM