Connect with us

FOTBAL

Sebastian Culda: “Dacă nu voi avea oportunitatea să revin în Liga 1, atunci SCM Zalău rămâne prima opţiune”

Golgheterul Zalăului şi-ar dori să revină în Liga 1, însă dacă nu se poate, am putea să îl vedem sub Meseş şi în sezonul următor


Chiar dacă a jucat pentru o codaşă a clasamentului, Sebastian Culda s-a făcut remarcat şi  mai mulţi “specialişti” au spus că mijlocaşul este printre cei mai buni jucători din Seria a V-a. El a şi marcat şase goluri la gruparea de sub Meseş şi şi-ar dori să continue la Zalău, în cazul în care nu va fi posibilă o revenire a sa în prima ligă.

“Încă nu ştiu nimic sigur şi aştept un răspuns din partea celor de la Astra. Eu aş vrea să continui la Zalău, dar aş vrea mai întâi să aflu care este situaţia mea, dacă aş avea oportunitatea să revin în Liga 1. Dacă nu voi avea această oportunitate, atunci SCM Zalău va rămâne prima opţiune pentru mine”, ne-a declarat Sebastian Culda.

Chiar dacă SCM Zalău a fost ultima clasată când s-a îngheţat campionatul, golgheterul echipei consideră că echipa tot s-ar fi salvat de la retrogradare dacă sezonul s-ar fi putut termina pe teren.

“A fost un sezon cu bune şi cu rele având în vedere situaţia echipei, dar în opinia mea, dacă se continua campionatul reuşeam să ne îndeplinim obiectivul. Cu siguranţă se va continua cu alte gânduri în noul sezon. La Zalău am văzut că se vrea performanţă şi asta nu poate decât să mă bucure pe mine ca şi sportiv, dar şi pe iubitorii fotbalului zălăuan”.

Sebastian Culda

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL