Connect with us

CUPA ROMANIEI

Se mai joacă şi fazele finale ale Cupei României la minifotbal

Pe lângă Superligă, Liga 2, Liga 3 şi Liga 4, în Sălaj se va relua şi faza judeţeană a Cupei României, competiţie care a ajuns în faza sferturilor de finală


ACS Cavalerii – Bad Boys, Autovip Garden – Gleznele Fine, Dia Guard Cipricom – Marisa şi Dandonia – Michelin sunt cele patru jocuri din sferturi, pe care organizatorii speră să le poată programa în primele zile după ce autorităţile vor da liber competiţiilor de amatori.

Cupa României îşi va desemna câştigătoarea în Sălaj, având în vedere că echipa câştigătoare, cât şi cele care termină în “careul de aşi” vor trebui să participe la turneul final al Cupei.

În ce priveşte Superliga, ultima etapă trebuie să se dispute până la data de 9 august, astfel că organizatorii vor trebui să programeze şi câteva intermediare pentru a se putea finaliza competiţia la termenul cerut de Federaţie.

Chiar dacă se vor mai juca doar şapte runde, renunţându-se la play-off şi play-out, lupta la titlu va rămâne disputată între Dia Guard Cipricom şi Autovip Garden, acestea fiind despărţite de două puncte.

Primele două clasate urmează să se întâlnească în meci direct, în a patra etapă de la reluarea competiţiei. Să mai spunem că programul pentru celelalte eşaloane nu suferă multe modificări în ce priveşte datele de disputare a celor şapte runde.

În Liga 2, 3 şi 4 nu vor fi nevoie de runde intermediare, astfel că aceste eşaloane se vor putea termina şi la data de 15 august. Asta în condiţiile în care revenirea va fi posibilă din primele zile ale lunii iulie.

“Echipele au votat acest program, astfel încât să se mai joace câte şapte etape la fiecare ligă, fără play-off şi play-out. Până pe data de 9 august trebuie desemnată campioana, dar pentru celelalte ligi nu va fi o problemă dacă se va mai juca până în 15 august. Acest scenariu este  valabil dacă autorităţile vor permite reluarea competiţilor începând cu 1 iulie”, a spus Ioan Onicaş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in CUPA ROMANIEI