Connect with us

HANDBAL

O handbalistă a câştigat în instanţă bani de la HC Zalău


În total, clubul lui Gheorghe Tadici i-a plătit Alexandrei Bojan suma de 1.750 de lei reprezentând cheltuieli cu utilităţi şi 1.498 de lei cheltuieli de judecată


Fosta handbalistă de la HC Zalău, Alexandra Bojan s-a judecat cu echipa din oraş, după ce Tadici a decis în ajunul Crăciunului din 2018 că se lipseşte de serviciile acesteia.

Astfel, Bojan a deschis un proces, la care HC Zalău a făcut contestaţie. Cele două părţi s-au judecat mai mult timp, până când, în cele din urmă judecătorii Tribunalului Sălaj au decis că echipa de handbal este bună de plată.

Alexandra Bojan a solicitat judecătorilor să accepte că HC Zalău îi este datoare cu bani. Handbalisa a solicitat 1.750 de lei bani pentru plata utilităţilor, 3.000 de lei indemnizaţie de efort şi 10.000 de lei primă conform contractului. Astfel, în total, aceasta solicita clubului suma totală de 14.750 de lei, adică 3.000 de euro.

În cele din urmă, magistraţii au hotărât, în dosarul cu numărul 90./84./2019 să accepte parţial cererile Alexandrei Bojan. Astfel, handbalista a câştigat doar cei 1.750 de lei despre care susţinea că îi avea de primit de la club pentru plata utilităţilor.

Cererile privind banii pentru primă şi cei privind clauza de efort au fost respinse de judecători.

Amintim că centrul Alexandra Bojan (n. 6 iunie 1998) a fost transferată în vara anului 2018 la HC Zalău de la CSS Caracal, fiind transferată la pachet cu interul Andreea Mihaela Stîngă şi portăriţa Raluca Kelemen.

Tânăra handbalistă a fost exclusă înainte de ajunul Crăciunului din lotul echipei HC Zalău, managerul Gheorghe Tadici spunând atunci sec că i-a făcut un cadou jucătoarei chiar înainte de Sărbători.

Se pare că tânărul centru nu a reuşit să se acomodeze la poalele Meseşului. Tânăra jucătoare a prins foarte puţine minute în tricoul Zalăului. A fost folosită pentru scurt timp în disputa de pe teren propriu cu “lanterna roşie” din Liga Naţională de pe acea vreme – CSM Slatina.

“Admite in parte cererea formulată de pârâta – reclamantă reconventională B.A.G. si in consecinta obliga reclamantul – pârât reconvenţional H.C.Z. sa plateasca acesteia suma de 1.750 de lei, reprezentand cheltuieli cu utilitati.

Respinge ca nefondata cererea formulata de pârâta – reclamantă reconventională de obligare a reclamantului – pârât reconventional la plata sumei de 3.000 lei reprezentand indemnizatie de efort si 10.000 lei reprezentand prima de contract.

Obliga reclamantul – pârât reconventional H.C.Z. sa plateasca pârâtei – reclamantă reconventională B.A.G. suma de 1.498,83 lei, reprezentand cheltuieli de judecată”, se arată în minuta deciziei.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Suporter

    20 June 2020 at 19:50

    Nu a primit nimic,ea avea de dat inapoi . Judecatorul aici a gandit cu ..”prostul” exact pe dos … Zi justitie, de asemenea factura si …trage ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL