Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău îşi poate pierde golgheterul  

Împrumutul mijlocaşului Sebastian Culda de la Astra Giurgiu expiră la finalul lunii, iar fotbalistul ar putea reveni în curtea grupării din Liga 1. În cazul în care nu va fi păstrat de Astra, Culda ar putea continua tot la Zalău


Printre jucătorii cu experienţă care au venit la SCM Zalău  în vara trecută s-a aflat şi Sebastian Culda, un jucător care a prins minute în prima ligă, la Astra Giurgiu.

Venirea sa sub Meseş a fost posibilă prin implicarea  consilierului judeţean – Alin Demle – cel care a şi iniţiat o colaborare între clubul zălăuan şi Astra Giurgiu. Culda a venit la Zalău sub formă de împrumut şi rapid s-a integrat în echipă, marcând câteva goluri importante.

De fapt, jucătorul originar din Alba a fost şi golgheterul echipei  cu şase goluri, iar conducerea de la SCM şi-ar dori să-l aibă în continuare în lotul pentru sezonul viitor.

Deocamdată, situaţia jucătorului este neclară, deoarece împrumutul său la Zalău expiră pe 30 iunie, iar Culda va reveni la Astra, urmând ca oficialii echipei din Giurgiu să decidă dacă jucătorul va fi sau nu păstrat la echipa din prima ligă.

“Îmi doresc ca Sebastian Culda să continue la SCM Zalău, dar degeaba noi ne dorim, la fel şi jucătorul, fiindcă totul depinde de ce decid cei de la Astra Giurgiu”, a declarat Marius Paşca.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL