Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. O adolescentă de etnie rromă din Sălaj, încătuşată în parcarea de la Kaufland Satu Mare


O tânără de 18 ani din Sălaj a fost încătuşată în parcarea Kaufland din Satu Mare, după ce a agresat mai mulţi clienţi ai magazinului şi a cerşit


Pe 16 iunie,  agenţii de pază de la unul dintre supermarketurile Kaufland din Satu Mare au sesizat 112 că o persoană de etnie romă sustrage bunuri din magazin.

La fața locului au ajuns și oamenii legii, dar adolescenta a încercat să fugă după ce a dat copilul din brațe unei alte femei.

Polițiștii au prins-o pe adolescentă și au încătușat-o. Întreaga scenă a avut loc în parcarea magazinului, iar la ea au asistat și alte persoane de etnie romă care, potrivit filmărilor realizate, au început să vocifereze când adolescenta a fost ridicată de oamenii legii.

”Poliția Municipiului Satu Mare a fost sesizată cu privire la faptul că la magazinul Kaulfand, de pe strada Henri Coandă, că anumite persoane cerșesc și acostează clienții. La fața locului polițiștii au depistat mai multe persoane din Sălaj dintre care o tânără de 18 ani care a avut un comportament recalcitrant, fugind de organele de poliție fapt pentru care a fost încătușată și condusă la sediul poliției sancționată conform Lg 61/91. Nu a fost comis furt”, spune IPJ Satu Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj