Connect with us

HANDBAL

Handbalistele de la HC Zalău vor fi testate pentru coronavirus!


Înainte de a începe pregătirile, jucătoarele şi persoanele din staff vor fi supuse testelor de COVID – 19, astfel încât să fie respectate măsurile impuse de autorităţi în această perioadă. Testarea va avea loc chiar vineri dimineaţă, după care tot în aceeaşi zi va avea loc şi prima şedinţă de pregătire, în aer liber


Sezonul 2020 – 2021 va începe spre finalul lunii august, dar echipele deja îşi fac planurile de pregătire din această vară. Unele formaţii au şi început antrenamentele, respectând însă normele impuse de autorităţi în ce priveşte prevenirea infecţiei cu coronavirus. Şi HC Zalău va da startul pregătirilor, mai întâi în aer liber, dar înainte de toate, jucătoarele şi persoanele din staff vor face testul pentru coronavirus.

Chiar vineri dimineaţă, jucătoarele de HC Zalău vor fi supuse acestor teste, la Spitalul Judeţean, unde vor fi prezente şi handbalistele care s-au transferat la echipă în această perioadă, Paula Teodorescu, Alexandra Dindiligan şi Mouna Jlezi.

“Vineri dimineaţă, la ora 6.45,  vom face testul COVID-19, fiindcă este obligatoriu înainte să începem pregătirea. Trebuie să facem această testare pentru a nu avea probleme”, ne-a informat Gheorghe Tadici.

Începând de vineri, jucătoarele de la HC Zalău vor începe şi antrenamentele, însă va fi un ciclu de pregătire de 10 zile, după care handbalistele vor din nou libere timp de 10 zile. Va fi însă o vacanţă scurtă, până prin 8 iulie, în care jucătoarele vor avea un program special de antrenamente şi de menţinere, urmând ca din a doua săptămână a lunii iulie să înceapă pregătirea propriu-zisă pentru sezonul 2020 – 2021.

După data de 10 iulie, HC Zalău urmează să plece într-un cantonament la Cheile Grădiştei, urmând ca din finalul lunii iulie să participe la mai multe turnee de pregătire.

“Ne antrenăm timp de 10 zile, fiindcă vreau să le urc pe jucătoare undeva la 50-60%cu nivelul de pregătire. De vineri vom face pregătire la stadion şi pe Meseş, dar vom vedea dacă ne vor da voie să facem un antrenament sau două şi în sală. Trebuie să lucrăm şi cu mingea. Sunt într-o discuţie să vedem dacă putem face o pregătire săptămâna viitoare chiar într-un regim de semi-cantonament. Mai multe formaţii au început pregătire de trei săptămâni. Şi eu am vrut să începem pe 1 iunie,dar nu s-a putut, fiindcă nu am avut voie pe stadion, dar nici în sală. Eram şi condiţionaţi de o pregătire în grupuri de câte maxim trei jucătoare, dar acum putem să ne antrenăm în grupuri de câte şase”, a mai spus Gheorghe Tadici

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL