Connect with us

DIVIZIA A1

Bogdan Nicolae schimbă din nou sportul!


După ce în trecut a fost maseur la FC Zalău în Liga a III-a,iar în ultimii 7 ani a fost antrenor secund la Volei Municipal Zalău, zălăuanul ajunge acum şi la handbal, urmând să fie cooptat în staff-ul lui HC Zalău unde va fi preparator fizic


Volei Municipal Zalău s-a desfiinţat în această vară, după ce Primăria a decis să nu mai susţină financiar echipa. Aceasta, mai ales că în cadrul clubului pe care îl deţine a fost înființată şi secţia de volei, SCM Zalău urmând să aibă echipă de volei tot în Divizia A1.

Toţi jucătorii şi antrenorii  din staff-ul de la Volei Municipal Zalău au rămas liberi, dar au rămas şi cu restanţe financiare, după ce conducerea nu le-a achitat mai multe salarii.

În această situaţie s-a aflat şi Bogdan Nicolae, cel care din 2013 a fost antrenor secund la Volei Municipal Zalău.

Acesta nu s-a aflat în planurile celor de la SCM Zalău, astfel că el nu va ajunge la noua echipă de volei. Însă, în această vară va schimba din nou sportul!

După ce în urmă cu aproape 10 ani a fost implicat și în fotbalul din Liga a III-a, Bogdan Nicolae ajunge acum şi la handbal. Recent, el a fost cooptat în staff-ul lui HC Zalău, unde va fi preparator fizic!

De precizat că Bogdan Nicolae a avut o aventură și la FC Zalău, la echipa de fotbal acesta fiind maseur.

Bogdan Nicolae este noul preparator fizic de la HC Zalău şi de vineri îşi va intra în pâine”, ne-a informat managerul Gheorghe Tadici.

Altfel spus, tânărul a reușit ca în doar câțiva ani să facă parte din staff-ul tuturor celor trei echipe de la poalele Meseșului, de fiecare dată având o altă funcție!?

Mai multe pe acest subiect puteți vedea în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 17 iunie.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Ion

    17 June 2020 at 22:24

    Lingăii au funcții!!! Sau mai bine zis copii lui tata!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1