Connect with us

Ştiri din Sălaj

Doi comisari din Şimleu Silvaniei, numiţi şefi ai Poliţiei Sălaj


Şimleuanii Ioan Lazăr şi Dorel Santavan sunt începând de ieri inspectori adjuncţi în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj


Comisarul Ioan Liviu Lazăr şi comisarul Ioan Dorel Santavan au fost numiţi prin Ordin al ministrului Afacerilor Interne în funcţia de împuternicit adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Amândoi sunt din Şimleu Silvaniei şi vor ocupa această funcţie timp de şase luni.

Ioan Santavan are 46 de ani şi lucrează în Poliţie din 1993 când a fost ajutor de şef de post la Postul de Poliţie din Vârşolţ.

A ajuns apoi agent la Ordine Publică în Şimleu Silvaniei şi ulterior ofiţer. În perioada ianuarie – iunie anul acesta a fost şef-adjunct la serviciul Resurse Umane din cadrul IPJ Sălaj.

Ioan Lazăr are 47 de ani. A fost ofiţer în cadrul serviciului Economic de la Poliţia Şimleu Silvaniei, apoi ofiţer instructor de Ordine Publică la IPJ Sălaj.

În perioada 2005 – 2006 a fost şef criminalitate judiciară la Poliţia Zalău, iar în perioada 2006 – 2011 a fost adjunctul şefului Poliţiei Şimleu Silvaniei.

Din 2011 şi până în martie a fost şeful secţiei din Nuşfalău, iar din aprilie a ajuns adjunct la Poliţia Zalău.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj