Connect with us

FOTBAL

Romario Rus, mijlocaş ACS FC Recea: “Aşteptăm să putem juca”

Deşi nu este de acord cu decizia Federaţiei Române de Fotbal cu privire la barajul pentru promovarea în Liga a II-a, mijlocaşul de la ACS Fotbal Comuna Recea aşteaptă să revină pe teren pentru a relua pregătirile în speranţa unui succes la barajul cu Minaur Baia Mare


Dacă Liga 1 şi Liga 2 din România vor reveni în actualitate, pentru Liga a III-a, Federaţia Română de Fotbal a optat pentru îngheţarea sezonului, însă există şi excepţii.

Astfel, în cazul în care diferenţa dintre primele două clasate este mai mică de trei puncte, cele două formaţii vor disputa un baraj tur-retur pentru promovarea în Liga a II-a. Un astfel de scenariu este şi în Seria a V-a, unde diferenţa dintre liderul ACS Fotbal Comuna Recea şi Minaur Baia Mare este de doar două puncte.

Prin urmare, între cele două echipe maramureşene va avea loc un duel tur-retur în care ambele echipe vor da totul pe teren, având în vedere că şi-au manifestat public dorinţa de a promova în Liga a II-a.

Această decizie a nemulţumit tabăra echipei din Recea care consideră că nu a fost tocmai corectă, având în vedere că formaţia pregătită de Ciprian Danciu aveau un avantaj care în urma acestei decizii s-a “evaporat”.

Atât jucătorii, cât şi conducerea şi staff-ul tehnic al echipei din Recea se declară nemulţumiţi, iar Romario Rus, unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai echipei este de părere că avantajul avut de ACS FC Recea s-a şters prea uşor.

“Nu cred că este o decizie corectă deoarece noi aveam avans două puncte, dar se pare că nu contează deloc, pot spune că s-au şters prea uşor două meciuri în care am făcut egal”, spune Romario Rus.

Decizia a fost luată şi prin urmare, celor două echipe nu le rămâne decât să se pregătească pentru acest duel, mai ales că ambele formaţii şi-au manifestat intenţia de a promova în Liga a II-a. ACS FC Recea a revenit marţi, 9 iunie, la antrenamente pentru a se pregăti cât mai bine pentru dubla manşă cu Minaur Baia Mare.

“Nu mai avem ce să facem, noi o să ne pregătim cum putem  în perioada asta şi aşteptăm să putem juca, cred că fiecare fotbalist îşi doreşte asta”.

Romario Rus

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL