Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un nou focar de coronavirus într-un sat din Sălaj


Bilanțul începe să fie unul straniu. Cinci persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul, din care una a decedat, iar alți 40 de locuitori ai satului Brâglez din comuna Surduc sunt în izolare


Un nou focar de infecție cu noul coronavirus a apărut în județul Sălaj. Este vorba de satul Brâglez din comuna Surduc unde până la această oră sunt cinci cazuri confirmate, iar despre un al șasele caz nu se știe încă cu exactitate.

Comunitatea din sat este destul de speriată după cele cinci cazuri confirmate, astfel că peste 40 de persoane au ajuns să fie în izolare, conform celor declarate de localnici.

Din cele cinci cazuri, o persoană a și decedat. Este vorba de o femeie în vârstă de 85 de ani, care a fost confirmată pe 3 iunie și a decedat pe 12 iunie. Femeia avea și alte boli.

Să spunem că celelalte patru persoane sunt rude între ele, fiind vorba de două familii. Doi soți au fost deja externați, în timp ce alți doi sunt în continuare internați la spital.

Să menționăm că toți cei infectați cu coronavirus au vârsta de peste 70 de ani.

Nu se știe încă cu exactitate de unde ar fi putut aceștia lua virusul. Din câte se pare, acest caz ar putea avea legătură directă cu cele din Jibou și Rona, deoarece unul dintre cei infectați mergea foarte des la cumpărături în oraș. și intra în contact direct cu alte persoane.

Vom reveni cu amănunte!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj