Connect with us

Ştiri din Sălaj

În memoria lui Paul Mărginean! Cine era tânărul decedat aseară într-un cumplit accident rutier


Pasiunea lui Paul – motocicleta – i-a adus şi sfârşitul. Pe lângă pasiunea pentru motoare, despre Paul putem spune că a fost şi un bun jucător de minifotbal, activând la o echipă din campionatul judeţean, dar şi un foarte bun jucător de poker


Inima lui Paul a încetat să mai bată aseară, în jurul orei 20 şi 30 de minute, când a fost implicat într-un teribil accident de motocicletă.

Paul circula cu motocicleta pe bulevardul Mihai Viteazu, pe sensul de mers către centru. La un moment dat, tânărul s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă, iar impacul i-a fost fatal. Tânărul s-a stins din viaţă în ciuda intervenţiei medicilor de pe ambulanţele prezente să îi ofere îngrijiri medicale.

Paul a fost un tânăr foarte apreciat în comunitate. Era pasionat de fotbal, acesta activând chiar în campionatul de minifotbal din judeţul Sălaj. Din cauza unei probleme medicale la picior a fost nevoit însă să se lase de acest sport. De atunci s-a implicat activ în cealaltă pasiune a lui – motocicletele.

Paul era şi un foarte bun jucător de poker, poate cel mai bun din Zalău. Acesta a câştigat numeroase turnee organizate în Zalău, Satu Mare, Baia Mare sau Cluj-Napoca.

Pe pagina acestuia de facebook sunt numeroase mesaje prin care sute de prieteni îşi exprimă regretul faţă de evenimentul teribil de ieri seară.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj