Connect with us

DIVIZIA A1

Șimleuanul Dan Silvăşan-Paşca, dorit de noua echipă a Zalăului


Voleibalistul care în ultimii doi ani a jucat la CSM Câmpia Turzii va fi ofertat de noua echipă a Zalăului. “Vom vorbi cu el să vedem dacă îi face plăcere să joace la noi. Este un jucător talentat”, a spus managerul Adrian Feher


Până ce nu va fi afiliată la Federaţia Română de Volei, SCM Zalău nu poate semna contracte cu jucătorii pe care îi are în vedere să-i transfere. Cu toate acestea, conducerea are mai multe acorduri verbale din partea persoanelor din staff dar şi a unor jucători, care se vor concretiza în contracte semnate de săptămâna viitoare, când secţia de volei de la SCM Zalău va fi afiliat la Federaţia Română de Volei.

În tot această perioadă, conducerea a purtat discuţii cu o serie de jucători, axându-se pe voleibalişti români, dar a încercat să aducă la Zalău şi sălăjeni. Tudor Magdaş şi Rareş Bălean au fost pe lista de achiziţii de la SCM Zalău, însă cei doi sunt sub contract cu Unirea Dej, respectiv  VfB Friedrichshafen, astfel că transferurile celor doi este mai greu de realizat în această vară.

Un alt sălăjean ce în ultimii doi ani a jucat în Divizia A1 este în atenţia celor de la SCM Zalău. Este vorba de tânărul Dan Silvăşan-Paşca, care în ultimele două sezoane a jucat la CSM Câmpia Turzii. Chiar dacă are doar 20 de ani, tânărul din Şimleu Silvaniei s-a impus la echipa clujeană unde  a bifat aproape toate meciurile din acest campionat.

“Îl vom contacta pe Dan Silvăşan, dacă vrea să vină la SCM Zalău. Nu l-am contactat, dar vom vorbi cu el să vedem dacă îi face plăcere să joace la noi. Nu îl dorim doar pentru faptul că este sălăjean. Este un jucător talentat care provine dintr-un oraş care are tradiţie în volei. Practic, la Şimleu Silvaniei, echipa noastră are mulţi fani. Ne-am bucura să accepte oferta noastră şi îl vom contacta în aceste zile”, ne-a declarat Adrian Feher, managerul secţiei de volei de la SCM Zalău.

Venirea sa la Zalău ar fi mai uşor de realizat, în condiţiile în care Dan Silvăşan-Paşca şi-a încheiat contractul cu CSM Câmpia Turzii, iar, în această perioadă, tânărul voleibalist şi-a manifestat dorinţa de a veni la noua echipă de volei a Zalăului.

“Mi se pare un proiect interesant. Normal că aş fi tentat să joc la Zalău, să fiu aproape de casă şi să îmi reprezint judeţul natal”, spunea Dan Silvăşan Paşca.

Înainte să ajungă la CSM Câmpia Turzii, Dan Silvăşan Paşca a jucat pentru juniorii de la ACS Şimleu Sport, dar şi în liga secundă, la Volei Club Zalău.

Mai multe peacest subiect puteți vedea în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 10 iunie. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1