Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Premierul Ludovic Orban a semnat contractul de construire al autostrăzii de la graniţa Sălajului cu Bihorul


De mai mulţi ani, în zona Marca, spre Bihor, există un ciot de autostradă neterminat. Premierul Ludovic Orban a semant însă, vineri, contractul de realizare al autostrăzii în această zonă


Sălajul are un ciot de autostradă la graniţa spre Bihor. De mai mulţi ani, acest şantier a fost abandonat. În Bihor însă, premierul Ludovic Orban a semant vineri contractul de execuţie al lucrărilor la autostradă pe secţiunea Chiribiş – Biharia.

Astfel, Premierul României, Ludovic Orban, a participat, vineri, la semnarea contractului privind proiectarea şi execuţia tronsonului Biharia-Chiribiş al Autostrăzii Transilvania, de 28,5 kilometri, lucrare care va fi executată de o asociere de firme reprezentată de societatea bihoreană Trameco. Evenimentul a avut loc pe şantierul unui alt tronson al autostrăzii, Borş – Biharia, aproape finalizat de acelaşi constructor, scrie ziarul Bihoreanul.

La eveniment a participat şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, precum şi reprezentanţi ai constructorilor şi alte oficialităţi locale.

Să spunem că odată terminat acest tronson, sălăjenii vor ajunge mult mai repede la Oradea şi la graniţa cu Ungaria.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj