Connect with us

DIVIZIA A1

Rareş Bălean refuză SCM Zalău

Talentatul voleibalist s-a aflat pe lista de achiziţii a noii echipe de volei din municipiu, însă jucătorul nu se va alătura proiectului, având în vedere  că mai are contract cu VfB Friedrichshafen şi va continua să joace în Germania


Noua echipă de volei din municipiu vrea să aibă un lot care să fie format în mare parte din jucători români.

Mai mult, SCM Zalău îşi doreşte să aducă la echipă şi jucători sălăjeni, astfel că în această perioadă a purtat discuţii cu Tudor Magdaş de la Unirea Dej, dar şi cu Rareş Bălean, care din vara trecută joacă la VfB Friedrichshafen.

Aducerea celor doi la SCM Zalău este mai greu de realizat, având în vedere că ambii mai au contracte cu echipele de care aparţin.

În cazul lui Rareş Bălean, conducerea de la SCM Zalău chiar a făcut eforturi mari pentru a-i oferi un contract foarte bun talentatului voleibalist.

Astfel, clubul i-ar fi putut oferi sălăjeanului un contract aproape dublă faţă de ce-i oferă VfB Friedrichshafen, însă Rareş Bălean a refuzat oferta, mai ales că este legat de contractul pe care îl mai are cu echipa din Germania.

Rareş Bălean a plecat de la Volei Municipal Zalău în vara trecută. Astfel, fosta campioană l-a pierdut mult prea uşor pe cel mai bun produs al voleiului zălăuan din ultimii ani, din cauza incompetenţei conducerii de la CSVM Zalău.

“Eu mai am contract încă un an cu VfB Friedrichshafen şi era greu să vin acum la Zalău. Voi continua în Germania, mai ales că pentru asta am muncit, să ajung acolo şi am început să joc. Normal că îmi doresc să continui la VfB Friedrichshafen. Am fost contactat de cei de la SCM, dar le-am spus că nu am cum să vin acum la Zalău . Nu ştiu ce va fi pe viitor, vom vedea”, ne-a declarat Rareş Bălean.

Internaționalul român , care vede cu ochi buni proiectul noii echipe de volei din Zalău.


“Am văzut că vor să facă treabă bună. Le urez succes şi sper să iasă treaba cum îşi doresc. Mă bucur că va fi din nou echipă de volei în Zalău şi sper să fie la un nivel cât mai ridicat”.

Rareş Bălean


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1