Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Cum a fost prins şoferul care a provocat accidentul mortal din Sămăşag

 


Tânărul de 27 de ani care a comis accidentul mortal în Sărmăşag a putut fi identificat după ce poliţiştii au descoperit maşina pe camerele de supraveghere ale comunei Bobota


Adrienn Z., o tânără de 19 ani din Sărmăşag a făcut pe 9 iunie ultima plimbare cu bicicleta, una mult prea dureroasă pentru familie şi prietenii săi.

În timp ce se plimba cu bicicleta, în jurul orei 21.10, a fost lovită de o maşină şi proiectată până într-un alt autoturism. În urma impactului, tânăra a decedat. Şoferul, un tânăr de 27 de ani, a fugit de la locul faptei, fiind identificat abia astăzi după o amplă acţiune de căutare.

Şoferul, Bojan S., a fost identificat cu greu de poliţişti. Acesta a fugit din Sărmăşag, de la locul faptei, spre Bobota, iar apoi spre judeţul Satu Mare. Şoferul conducea o autoutilitară de culoare gri.

Maşina a fost identificată de poliţişti după ce aceştia au luat la puricat camerele de supraveghere ale comunei Bobota. Din câte se pare, şoferul a plecat din Sărmăşag spre judeţul Satu Mare, pe drumul prin Derşida. Acesta a fost şi ghinionul lui deoarece maşina a fost surprinsă pe camerele video. Norocul său, dacă îi putem spune aşa, a fost că numerele de înmatriculare nu s-au putut vedea pe camere din cauza condiţiilor meteo.

După ce a trecut prin Derşida, şoferul a fugit spre Satu Mare pentru a se ascunde. Din câte susţin surse din anchetă, acesta s-a ascuns în maşină până dimineaţa, când un anchetator l-a sunat de pe un alt număr de telefon, cu identitate ascunsă. Şoferul a răspuns şi a spus unde se află, iar asta i-a fost fatal, fiind identificat rapid de oamenii legii.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului faptei fără încuviinţarea Poliţiei.

“Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile ucidere din culpă şi părăsirea locului faptei fără încuviinţarea Poliţiei. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sălaj.

Să amintim că tânăra care a decedat iubea foarte mult mersul pe bibicletă, dar îi plăcea să şi deseneze. Recent le-a mărturiosit prietenelor ei că se simte foarte bine şi se bucură de viaţă. Din păcate însă, ieri a fost ultima ei plimbare.

În înregistrarea video primită de Ştirile din Sălaj pe surse se poate vedea cum autoutilitara condusă de şoferul fugar trece prin satul Derşida spre Bobota. De altfel, prin această filmare poliţiştii au reuşit să-l identifice.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj