Connect with us

Ştiri din Sălaj

Ionel Ciunt a dat ORDIN! Până dimineaţă oraşul trebuie să fie “lună şi bec”


Primarul Zalăului a declarat că dacă trebuie, echipajele de la Citadin vor sta la muncă toată noaptea pentru ca până mâine să fie înlăturate toate efectele negative ale furtunii


Primarul oraşului Zalău, Ionel Ciunt, a dat ordin echipajelor de la Citadin ca toată noaptea să stea la muncă dacă este cazul, iar până dimineaţă oraşul să arate ca şi cum nimic nu s-a întâmplat.

Muncitorii de la companie au pus mâna pe lopeţi şi pe măturoaie şi s-au apcuat de treabă. Angajaţii societăţii curăţă toate crengile căzute pe trotuar, mătură tot nisipul şi nămolul adus de furtună de pe dealurile oraşului, dar şi toaletează copacii care mai pot fi salvaţi. Restul sunt tăiaţi complet pentru a nu pune în pericol siguranţa trecătorilor.

“Am vorbit cu cei de la Citadin, suntem în intervenţie, până dimineaţă oraşul trebuie să arate ca înainte, să nu se mai vadă deloc urmele furtunii. Dacă va fi cazul, angajaţii vor sta la muncă prin oraş toată noaptea. Dimineaţă vreau să văd oraşul curat”, a spus Ionel Ciunt.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj