Connect with us

FOTBAL

Andrei Iuliu Haţiegan: “Mi-aş dori să revin în Liga 1”


Fotbalistul a evoluat într-o singură partidă pentru SCM Zalău şi gândul său în această perioadă se îndreaptă către Liga 1, acolo unde a evoluat pentru Poli Iaşi. Însă, în cazul în care nu-şi va găsi un angajament la cel mai înalt nivel, Haţiegan lasă o “portiţă deschisă” şi pentru continuarea colaborării cu SCM Zalău


În pauza de iarnă, SCM Zalău a reuşit mai multe transferuri sonore, iar la echipă a ajuns Laurenţiu Iorga, campion al Românei cu Oţelul Galaţi în 2011, an în care a câştigat şi Supercupa României în tricoul gălăţenilor. Tot în iarnă, conducerea grupării sălăjene a dat lovitura şi a adus un jucător direct din Liga 1.

Este vorba despre Andrei Iuliu Haţiegan (n.  4 aprilie 1998), fotbalist crescut de “U” Cluj şi care a debutat pe prima scenă a fotbalului românesc în tricoul celor de la Poli Iaşi.

Experienţa la gruparea moldavă s-a încheiat după ce la echipă a ajuns Mircea Rednic, astfel că tânărul jucător şi-a dorit să aibă meciuri în picioare şi prin urmare a ales SCM Zalău.

Din păcate, Haţiegan nu a apucat să joace decât 45 de minute în tricoul grupării sălăjene, în repriza a II-a a meciului de la Dej, partidă în care SCM a pierdut cu 3 – 1.

Fotbalistul clujean a semnat o înţelegere valabilă până în această vară cu SCM Zalău. Haţiegan şi-ar dori să revină în Liga 1, însă, în cazul în care nu îşi găseşte un angajament la un nivel superior, ar putea continua colaborarea cu SCM Zalău.

“Sunt la final de contract şi încă nu pot să mă pronunţ. O să vedem ce va fi. Nu pot să zic nimic pentru că încă nu am vorbit cu nimeni de la SCM Zalău. O să vedem. Mi-aş dori să revin în Liga 1”, a spus Andrei Iuliu Haţiegan, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Înainte să ajungă la SCM Zalău, Andrei Iuliu Haţiegan a evoluat pentru “U” Cluj, formaţie pentru care a marcat 30 de goluri în 72 de apariţii. Pentru Poli Iaşi a evoluat în 8 partide în Liga 1 şi a marcat un gol într-un meci de Cupa României.

 

Sursa foto: Cristian Cosma

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL