Connect with us

Ştiri din Sălaj

ACTUALIZARE! Un taximetrist de la Pro Taxi şi unul de la Gold, atacaţi cu pietre şi loviţi de rromi din Ortelec


Doi taximetrişti zălăuani, unul de la firma Pro Taxi şi unul de la firma Gold au trecut ieri noapte plin clipe de gorază. Unul a fost atacat cu pietre şi spray lacrimogen, iar celălalt lovit de către un rrom din cartierul Ortelec


Prin clipe de coşmar au trecut doi taximetrişti care s-au deplasat ieri noapte pe strada Veronica de Sălaj pentru a efectua două comenzi ale unor cetăţeni de etnie rromă.

Primul a fost atacat cu pietre şi spray lacrimogen. Poliţia spune că la ora 00.00 a fost sesizată prin apelul de urgență 112, de către angajatul unei firme de taxi, despre faptul că a fost solicitat pentru o cursă din stația Porolissum până pe strada Veronica de Sălaj.

În mașină au urcat trei persoane. Ajunși la destinație, trebuiau să achite suma de 12,15 lei, însă au plătit 6 lei și i-au spus taximetristului ca merg în locuință și aduc diferența. La scurt timp la masina au venit două persoane și au adus suma de 4 lei, pe motiv că nu au alți bani, moment în care una dintre acestea a pulverizat cu o substantă iritant lacrimogenă pe geam, care era intredeschis, iar cealaltă a aruncat cu o piatră înspre mașină, fără a produce avarii autovehiculului, moment în care șoferul a plecat.

Al doilea taximetrist a fost lovit cu o pungă de către un alt etnic rromă. Astfel, la scurt timp un alt angajat de la o altă firmă de taxi a fost solicitat de către o persoană pentru ai achiziționa bunuri și a le transporta până pe strada Veronica de Sălaj.

Șoferul a ajuns la destinație cu bunurile, însă pe fondul unor neînțelegeri a fost lovit cu o plasă de către persoana care îl aștepta, moment în care a plecat, fără a mai lasa cumpărăturile.

În ambele situatii, șoferii au depus plângere pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Polițiștii continuă cercetările pentru identificarea autorilor, dar și pentru administrarea întregului probatoriu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj