Connect with us

DIVIZIA A1

Şerban Paşcan: “M-am scârbit. O perioadă nici nu mai vreau să aud de volei”


Neplătit pe mai multe luni, jucătorul de la CS Volei Municpal Zalău a acționat în instanță clubul. Însă, în urma evenimentelor din ultima perioadă, voleibalistulnu prea mai are speranță


Unul dintre jucătorii rămași cu buzele umflate după aventura eșuată de la CS Volei Municipal Zalău este Șerban Pașcan. Fostul internațional român nu și-a mai văzut banii pe ultimele aproape 4 luni.

Situaţia nu s-a putut rezolva pe cale amiabilă şi nici cu ocară şi nervi, cum a făcut – de exemplu – brazilianul Rogério Mineiro! Acum câteva săptămâni, sud-americanul a avut un conflict cu familia Coţa pe tema restanţelor financiare, la care a fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru restabilirea liniştii.

Probabil că voleibaliştii şi-au dat seama că singura variantă este calea instanţei de judecată.

Într-un final, poate mult prea târziu, actualii componenţi ai echipei au început să se gândească la instanţă.

Pe data de 8 mai, jucătorii Andrei Spînu, Şerban Paşcan şi Alexandru Muscina, dar şi statisticianul Dan Duroaia au acţionat clubul în instanţă, solicitând şi măsura sechestrului asigurător şi a popririi asigurătorii. Nu ştim însă ce mai poate face instanţa cu un club plin de datorii şi care a rămas fără susţinerea autorităţilor locale?

Nici reclamanţii nu prea mai au speranţă, cu atât mai mult cu cât șefii clubului sunt cercetați penal, pentru  săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri oficiale, uz de fals, delapidare, fals în înscrisuri sub semnatură privată în formă continuată şi obţinere ilegală de fonduri în formă continuată. Aşadar, nu mai puţin de cinci capete de acuzare…

Între timp, soții Vasile și Dana Coța au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

“Nu ştiu dacă mai putem noi să ne recuperăm banii pentru care am muncit. În cazul meu e vorba de mai bine de 3 salarii. Mi-am cam luat gândul de la bani. Totuşi, speranţa moare ultima. Ar fi perfect să câştigăm procesul. Oricum, m-am scârbit de acest subiect. O perioadă nici nu mai vreau să aud de volei”, a declarat Şerban Paşcan pentru Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1