Connect with us

FOTBAL

Florin Istrate, încă un sezon la SCM Zalău


Experimentatul mijlocaş mai are contract încă un an de zile cu gruparea zălăuană şi va rămâne la SCM pentru următorul sezon în care pretenţiile şi obiectivele echipei vor fi cu totul altele


În iarnă, când era sub presiunea îndeplinirii obiectivului, SCM Zalău a apelat la jucători cu experienţă, iar sub Meseş a venit şi Florin Istrate, fostul golgheter de la FC Zalău, din sezonul 2016 – 2017. O parte dintre jucătorii aduşi în iarnă au semnat doar pe 6 luni, însă Florin Istrate şi-a pus semnătura pe un contract valabil pe un an şi jumătate, astfel că el este printre jucătorii cu experienţă care va rămâne la SCM Zalău şi în sezonul următor.

“Eu am semnat în iarnă pe un an şi jumătate pentru că îmi doresc să facem o treabă bună şi să depăşesc ce am reuşit în experienţa trecută de la Zalău”, ne-a declarat fotbalistul, care în iarnă a venit la SCM Zalău de la Şoimii Lipova, o fruntaşă în Seria a IV-a din Liga 3.

Doar un singur meci oficial a apucat să joace Istrate în acest sezon, cel cu Unirea Dej, după care campionatul Ligii a III-a a fost îngheţat, dar odată cu această decizie şi SCM Zalău şi-a asigurat participarea în eşalonul al treilea în campionatul următor.

Pretenţiile şi obiectivele echipei vor fi cu totul altele în sezonul următor, când evitarea retrogradării nu va mai fi pusă în discuţie.

“Cu câteva transferuri bune şi cu o bună organizare cred că putem face ceva frumos împreună, dar cred că nici nu este bine să ne grăbim cu declaraţii măreţe. Trebuie să le luăm pas cu pas”, a spus Florin Istrate.

Fotbalisul are şi experienţa ligii secunde, unde a evoluat în urmă cu două sezoane, la Aerostar Bacău.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL