Connect with us

HANDBAL

Disputa dintre Tadici şi Vlad Enăchescu s-a mutat de pe terenul de handbal în sala de judecată


Ostilităţile dintre Gheorghe Tadici şi oficialul de la CSM Bucureşti nu s-au oprit după înfrângerea de anul trecut suferită de tigroaice pe terenul Zalăului. Contrele dintre cei doi s-au mutat acum în faţa magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti


În toamna anului trecut, imediat după înfrângerea suferită de CSM Bucureşti la Zalău (scor 25 – 24), între Gheorghe Tadici şi Vlad Enăchescu – oficial pe atunci al clubului bucureştean, a avut loc un schimb dur de replici prin intermediul presei.

Vlad Enăchescu acuza arbitrajul de la Zalău care a fost total contra fetelor de la CSM, dar şi atitudinea lui Gheorghe Tadici din timpul jocului.

Imediat după jocul de la Zalău, Vlad Enăchescu susţinea că ceea ce s-a întâmplat în timpul meciului a fost ceva incredibil, spunând că îi era ruşine că a asistat la o astfel de întâlnire într-o sală de sport. Fostul oficial de la CSM Bucureşti spunea că arbitrajul din timpul jocului a fost grosolan, extrem de slab.

Gheorghe Tadici i-a răspuns rapid lui Enăchescu, susţinând că oficialul bucureştean s-a umilit la arbitri în timpul jocului de la Zalău, dar şi că este doar un modest moderator de fotbal, nu de handbal. Tadici a susţinut atunci că speră ca Enăchescu să dea socoteală pentru ceea ce a spus.

Se pare că disputa dintre cei doi nu s-a sfârşit, ci doar s-a mutat de pe terenul de handbal în sala de judecată, iar publicul nu va mai fi cel care iubeşte handbalul, ci vor fi judecătorii care vor aplica legea!

Tadici l-a dat în jduecată pe Vlad Enăchescu pe data de 25 octombrie anul trecut. Dosarul cu numărul 27950/301/2019 a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti, secţia civil. Obiectul dosarului îl constituie anumite pretenţii pe care Tadici le are faţă de Enăchescu.

Primul termen de judecată a avut loc pe 10 decembrie, apoi au urmat alte patru termene de judecată – pe 3 februarie, 12 martie, 16 aprilie şi 11 mai.

Următorul termen de jduecată în disputa dintre cei doi a fost fixat de magistraţi pentru data de 12 iunie.

Vom reveni cu mai multe amănunte.

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Suporter

    6 June 2020 at 19:12

    Este cazul ca acest Enachescu intrus in handbal, sa dea socoteala . Un habarnist obraznic cu tupeu la curtea handbalului, NU are ce cauta . Un oportunist care incasa pt nimic aport 4500 euro lunar. Dat afara in aprilie ca o ” masea stricata ” fara regrete . Dimpotriva !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL