Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Daniel Ispas, unul dintre cei mai activi tineri politicieni în timpul pandemiei de coronavirus


Liderul tineretului din PNL Sălaj a donat alături de colegii săi peste o mie de măşti de protecţie zălăuanilor cu posibilităţi financiare reduse, dar a sprijinit şi 76 de cabinete de medici de familie din satele judeţului


Preşedintele Tineretului Naţional Liberal din Sălaj, tânărul Daniel Ispas, 34 de ani, a fost unul dintre cei mai implicaţi tineri în viaţa comunităţii pe tipul stării de urgenţă şi a pandemiei de coronavirus.

Tânărul a donat alături de coelgii săi liberali peste o mie de măşti de protecţie persoanelor nevoiaşe care nu îşi permiteau să îşi cumpere. Mai mult, tânărul, alături de liberali a ajutat 76 de cabinete de medici de familie cu măşti, mănuşi şi dezinfectanţi.

De-a lungul timpului, Ispas s-a mai remarcat prin luări de poziții ferme în care critica dur sistemul actual politic, în special corupția și nepotismele, dar a fost și cel care a arătat problemele reale din oraș în care primarul ar putea interveni pentru rezolvare.

Daniel Ispas este președinte al TNL Sălaj din 2014, iar din 2017 este și vicepreședinte regional pe Nord-Vest. A intrat în politică cu gândul că poate să schimbe ceva în bine.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Ion

    6 June 2020 at 16:49

    Poate fi activ ca doara partidul i-a dat un loc de munca bine plătit în care nu face mai nimic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj