Connect with us

FOTBAL

AS Ileanda se gândeşte la vacanţă


„Sezonul este compromis iar pentru echipele fără miză nu văd ce rost ar avea să mai continue”, spune conducătorul echipei, Cornel Lar


Nici ultima clasată nu îşi mai doreşte reluarea campionatului, având în vedere că ar fi destul de greu să se adune jucătorii, mai ales că mulţi lucrează în străinătate. În plus, vara e perioada în care şi studenţii de la echipă îşi caută o sursă de venit. Mai mult, având în vedere că nu ar mai avea nicio miză, AS Ileanda optează pentru îngheţarea campionatului.

„Nu ştiu ce să zic, având în vedere că noi nu luptăm decât pentru evitarea retrogradării, ne-am dori ca sezonul să fie îngheţat şi clasamentul să rămână cum e acum pentru că mari modificări nu poate suferi. În niciun caz nu am fi de acord cu acel sistem de play-off – play-out. Play-out-ul nu ar avea nicio miză, plus că se încarcă programul foarte mult, având în vedere că restul campionatului ar urma să se reia în perioada de vară. Noi avem mulţi jucători ce lucrează pe timp de vară, sunt studenţii care îşi caută şi ei un pic de venit şi nu văd cum ne-am putea aduna să jucăm fotbal în perioada în care de regulă e vacanţă. Sezonul este compromis iar pentru echipele fără miză nu văd ce rost ar avea să mai continue. Pentru lupta la promovare să se găsească soluţii pentru a exista fair-play, iar cei care îşi doresc promovarea să joace”, ne-a spus Cornel Lar – conducătorul de la AS Ileanda.

Ca şi o concluzie, majoritatea echipelor şi-ar dori reluarea campionatului, desigur, cu respectarea normelor în vigoare. Rămâne la latitudinea celor de la AJF Sălaj să găsească cea mai bună şi mai corectă variantă. Cert este că dorul de fotbal este pe zi ce trece tot mai mare, fie că vorbim de fotbalul profesionist sau de cel amator.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL