Connect with us

HANDBAL

Handbalistele de la HC Zalău, în vacanţă până la începutul lunii iulie


În condiţiile în care pregătirea în sală este restricţionată în această perioadă de unele măsuri, jucătoarele au rămas libere, urmând să începă pregătirile pentru noul sezon în jurul datei de 10 iulie


Campionatul Ligii Naţionale a fost îngheţat, dar HC Zalău a avut în plan să mai facă pregătire în această perioadă, însă planul nu poate fi pus în practică din cauza restricţiilor impuse de autorităţi în ce priveşte prevenirea infecţiei cu coronavirus.

Chiar luni, handbalistele au revenit la Zalău pentru o întâlnire şi o discuţie de final de sezon, însă au mai fost lăsate libere urmând ca la început de iulie să înceapă pregătirile pentru noul sezon.

”Fetele au fost la Zalău şi am avut o întâlnire, dar între timp a apărut ordinul 602 care conţine cinci pagini şi care a fost publicat sâmbătă în Monitorul Oficial. La un antrenament în sală, fiecare jucătoare trebuie să aibă 7 m.p, sala trebuie să fie închisă, dezinfectată, la fel şi stadionul. Sunt o serie de măsuri birocractice, de dragul de a fi, care ei ştiu foarte bine că nu se întâmplă. Nu vom face pregătire în această perioadă, iar jucătoarele au liber. În jurul datei de 20 iunie le voi da programul de pregătire din această vară, iar până la această dată sper să fie aprobat şi bugetul ca să ştim ce avem de făcut. Undeva după data de 10 iulie ne vom reuni şi vom începe pregătirile”, a spus Gheorghe Tadici.

La câteva zile de la reunire, HC Zalău va pleca într-un cantonament, urmând ca mai apoi să participe la o serie de turnee amicale până la începerea campionatului, programat spre finalul lunii august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL