Connect with us

Ştiri din Sălaj

INCREDIBIL! Un tânăr de 18 ani a fost prins gonind printr-o localitate din Sălaj cu 187 km/h


Poliţiştii au depistat în trafic, pe raza localităţii Sălăjeni, un adolescent care conducea autoturismul cu viteza de 187 km/h. Tânărul, care avea permisul doar de câteva luni, l-a şi predat Poliţiei, iar de acum va fi din nou pieton


La doar câteva luni după ce şi-a dobândit dreptul de a conduce pe drumurile publice autoturismul, un tânăr de 18 ani din Satu Mare a şi rămas pieton timp de 90 de zile.

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de astăzi, 5 iunie, când poliţiştii l-au prins pe adolescent gonind cu o viteză de 187 km/h la intrarea în localitatea Sălăjeni unde se efectuau lucrări pe partea carosabilă.

Tânărul a fost prins cu aparatul TruCam. Adolescentul s-a ales şi cu o amendă în valoare de 1.305 lei după această ispravă.

“La data de 5 iunie a.c, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier desfășurau o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței rutiere, pe Drumul Național 1F .

În cadrul acțiunii a fost depistat un adolescent de 18 de ani, din județul Satu Mare, care circula cu autoturismul pe Drumul Național 1F. La intrarea în localitatea Sălăjeni, acesta a fost înregistrat cu aparatul TruCam cu viteza de 187 de km/h, însă limita maximă de viteză era de 40 km/h, întrucât se efectuau lucrări pe partea carosabilă.

Față de acesta, polițiștii au luat masura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1305 lei. Ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere, pe o perioadă de 90 de zile”, transmite Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Tot anul acesta, pe data de 5 martie, un alt tânăr a fost prins de poliţişti tot pe acest segment de drum, gonind cu 191 km/h.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj