Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Jungla din centrul Zalăului


La fostul sediu al Palatului Copiilor din municipiu, vegetaţia ajunge să măsoare chiar şi un metru înălţime. Primăria s-a autosesizat şi va dispune măsurile legale care se impun, iar cel mai probabil proprietarii imobilului se vor alege cu o amendă pentru starea insalubră în care se află clădirea şi curtea


În centrul Zalăului, la câţiva paşi de Casa de Cultură a Sindicatelor, se înalţă o vegetaţie deasă, compusă din arbori, arbuşti şi diferite plante înalte.

Atât pe domeniul public, cât şi în curtea Palatului Copiilor, vegetaţia este nu doar deasă, ci şi foarte înaltă, dând senzaţia trecătorilor că se află în junglă, nu într-un municipiu reşedinţă de judeţ.

Primăria Zalău dă însă asigurări că vegetaţia de pe domeniul public va fi aranjată zilele următoare.

În ceea ce priveşte Palatul Copiilor, reprezentanţii Primăriei vor contacta proprietarii şi îi vor obliga să îşi igienizeze curtea.

Mai mult, reprezentanţii autorităţilor locale îi vor contacta pe proprietari şi îi vor pune să îşi împrejmuiască imobilul, astfel încât tinerii teribilişti sau chiar oamenii străzii să nu îşi mai facă veacul prin imobilul abandonat.

În cazul în care proprietarii nu se vor conforma, aceştia vor fi amendaţi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj