Connect with us

DIVIZIA A1

Zălăuanul Tudor Magdaş, dorit de SCM Zalău


Talentatul voleibalist zălăuan ce evoluează la Unirea Dej este pe lista de achiziţiila noua echipă de volei a Zalăului, însă mutarea nu se poate realiza atât de uşor, având în vedere că Tudor Magdaş mai are contract cu gruparea de pe Someş


SCM Zalău este în plin proces de formare a lotului echipei de volei cu care va aborda sezonul 2020 – 2021, iar în această perioadă conducerea caută soluţiile cele mai bune. Gruparea de sub Meseş îşi doreşte să aibă un lot format în mare parte din jucători români, dar are în vedere să transfere şi sălăjeni care au confirmat la nivelul Diviziei A1.

Un astfel de jucător este Tudor Magdaş, care din 2017 joacă la acest nivel şi deja are realizări importante, atât la Tricolorul Ploieşti, cu care a fost campion al României, cât şi la Unirea Dej, grupare cu care în campionatul trecut s-a calificat în play-off-ul campionatului.

Fiind originar din Zalău, Tudor Magdaş şi-ar dori să joace pentru echipa din oraşul său natal şi acelaşi lucru şi-ar fi dorit şi în “era” celor de la Volei Municipal Zalău.

Atunci însă conducerea de la Volei Municipal nu s-a orientat spre jucătorii sălăjeni, iar acum când SCM Zalău îşi doreşte sălăjeni în echipă este mai greu de realizat mutarea, deoarece Tudor Magdaş mai are contract Dejul.

“Eu mai am contract încă un an cu Unirea Dej, iar cei de acolo încearcă să se menţină pe o linie de plutire şi îşi doresc ca eu să rămân acolo. În această perioadă am avut vreo 4 oferte de la echipe bune din România, inclusiv de la Zalău, dar deocamdată sunt sub contract. Mi-ar plăcea să joc oricând în oraşul meu, doar că acum este mai greu să vin la Zalău”, a declarat Tudor Magdaş pentru Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1