Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău lucrează la definitivarea lotului pentru campionatul următor


Având mai mulţi jucători la final de contract, conducerea a început discuţiile cu fotbaliştii, iar în funcţie de cei care rămân şi pleacă se va apela şi la câteva transferuri. ”Se discută cu jucătorii care sunt la final de contract şi cu toată lumea se renegociază”, a spus Marcel Doru Ţârle


Dacă anul trecut a fost presată de timp şi a avut mai puţin de două luni să se organizeze până la startul campionatului, acum SCM Zalău nu mai vrea să treacă prin experienţa nefericită din vara lui 2019.

De data aceasta, gruparea zălăuană a început să lucreze la definitivarea lotului pentru campionatul următor, imediat ce s-a îngheţat sezonul 2019 – 2020 şi deja conducerea poartă discuţii cu jucătorii care sunt la final de contract.

”Se discută cu jucătorii care sunt la final de contract şi cu toată lumea se renegociază. S-a format un lot bun, dar cu mici excepţii vor fi şi plecări, asta dacă vor dori antrenorii sau unii jucători. În general vom rămâne cu acelaş lot”, a spus Marcel Doru Ţârle, directorul executiv de la SCM Zalău.

În aceste zile s-a stabilit ca SCM Zalău să continue în sezonul următor tot cu Marius Paşca antrenor principal şi Alexandru Pop ”secund”, astfel că acum, antrenorii sunt cei care vor stabili de ce jucători au nevoie pentru stagiunea următoare.

”Suntem în discuţii cu anumiţi jucători în ceea ce priveşte prelungirea contractelor. Avem jucători la final de contract, dar şi care au fost împrumutaţi la Zalău. Aşteptăm să vedem dacă acei jucători îşi doresc să continue la Zalău, la fel şi cluburile de care ei aparţin. Sunt lucruri care în perioada următoare le vom stabili. Probabil vom face şi câteva transferuri, dar în funcţie de cine pleacă şi cine rămâne din actualul lot. Pentru noi primordial sunt jucătorii aflaţi la final de contract şi pe care îi dorim în continuare. Încercăm să facem un lot bun, competitiv, dar asta şi în funcţie de bugetul pe care îl vom avea la dispoziţie”, ne-a declarat antrenorul Marius Paşca.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL