Connect with us

FOTBAL

Silvania Cehu Silvaniei vrea îngheţarea campionatului Ligii a IV-a


Gruparea antrenată de Dan Lucaciu este de părere că Liga a IV-a ar trebui îngheţată, iar pentru desemarea campioanei, primele două clasate să joace un baraj în dublă manşă


În timp ce unele formaţii îşi mai doresc să revină pe teren în acest sezon, în partea inferioară a clasamentului,  echipele nu prea mai văd rostul reluării campionatului.

Astfel, cei de la Silvania Cehu Silvaniei consideră că un scenariu asemănător cu cel de la Liga a III-a ar fi cel mai bun, adică îngheţarea campionatului şi disputarea unui baraj tur – retur între primele două clasate pentru a fi desemnat campioana Sălajului.

„Având în vedere ce s-a decis la Liga a II-a sau Liga a III-a, cred că cel mai bine ar fi să se aplice un scenariu asemănător şi la Liga a IV-a. Cel mai bine ar fi să fie îngheţat sezonul, iar pentru promovarea în Liga a III-a, primele două clasate să dispute un baraj tur-retur, având în vedere că cele două echipe se află la egalitate de puncte. În judeţul nostru nu cred că se pot aplica regulile impuse, fără spectatori pentru că la ţară lumea tot vine la teren şi nu ai cum să respecţi aceste reguli. Cel mai bine este să se îngheţe campionatul. Din Liga a V-a, să promoveze echipele care vor şi care au condiţii şi să nu retrogradeze nimeni”, este de părere antrenorul Dan Lucaciu.

Silvania Cehu Silvaniei se află pe locul 9 în Liga a IV-a, cu doar trei victorii în 13 jocuri.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL