Connect with us

HANDBAL

O handbalistă din Africa “sparge” tiparul transferurilor de la HC Zalău


Formaţia sălăjeană va avea în lotul pentru sezonul următor şi o jucătoare străină, sub Meseş urmând a veni un pivot din Tunisia, de Naţională – Mouna Jlezi – care în ultimii ani a jucat la HCM Slobozia


Sezonul 2020 – 2021 din Liga Naţională va începe abia în luna august, dar deja echipele îşi conturează loturile cu care vor aborda campionatul următor. Minaur Baia Mare, Gloria Buzău, Gloria Bistriţa, Măgura Cisnădie, SCM Rm. Vâlcea, CSM Bucureşti, chiar şi Rapid sunt echipele care au bifat deja transferuri numeroase şi spectaculoase, astfel că se anunţă o bătălie acerbă pentru locurile fruntaşe în campionatul următor.

Şi HC Zalău s-a mişcat în aceste zile pe piaţa transferurilor şi a făcut două achiziţii. După ce transferat-o pe extrema Alexandra Dindiligan de la Universitatea Cluj, gruparea de sub Meseş a ajuns la o înţelegere cu un pivot din Naţionala Tunisiei.

Mouna Jlezi, o handbalistă de 28 de ani va veni sub Meseş, după ce în ultimii ani, jucătoarea a jucat pentru HCM Slobozia în Liga Naţională.

Gheorghe Tadici: “A avut o evoluţie bună la Mondiale cu Naţionana Tunisiei şi sperăm să ne ajute”

Noul transfer de la HC Zalău este o jucătoare de bază în Naţionala din Tunisia, cu care a participat la Campionatul Mondial şi la Cupa Africii, unde a avut evoluţii bune. Mouna Jlezi a ieşit în evidenţă şi la HCM Slobozia, fiind un pivot puternic şi bătăios pentru fiecare minge.

”Este un pivot din Naţionala Tunisiei, cu o evoluţie foarte bună la Campionatul Mondial din Danemarca şi Norvegia şi sperăm să ne ajute. Sper ca în câteva zile să fie rezolvate toate actele în ce priveşte acest transfer”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

După Paula Teodorescu şi Andreea Dindiligan, Mouna Jlezi este al treilea transfer pentru noul sezon la HC Zalău. În schimb, alte grupări s-au întrecut în achiziţii, iar campioană la acest capitol este Minaur Baia Mare care a reuşit nu mai puţin de nouă transferuri.

Gloria Buzău, Dunărea Brăila, Gloria Bistriţa, Măgura Cisnădie, SCM Craiova şi Rapid Bucureşti sunt formaţiile care deja au anunţat o campanie fructuoasă de transferuri prin care îşi anunţă candidatura la primele locuri în campionatul următor.

”La HC Zalău vorbim de contracte de 3.000 – 4.000, până în 7.000 de lei, în timp ce la Vâlcea, Buzău, CSM, Brăila, Bistriţa, Baia Mare, chiar şi Rapid sunt tot aceleaşi cifre, doar că acolo nu sunt lei, ci euro!”, a spus Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL