Connect with us

Ştiri din Sălaj

Gest NOBIL al absolvenţilor de la CNS Zalău: şi-au donat banii pentru banchet unei familii sărace


Tinerii care ar fi trebuit să participe la festivitatea de absolvire a colegiului, dar şi la banchet, au decis să-şi doneze toţi banii strânşi pentru aceste evenimente unei familii nevoiaşe 


Din cauza pandemiei de coronavirus, actuala generaţie care a terminat clasa a XII-a nu s-a putut bucura de o festivitate normală, aşa cum era în alţi ani, urmată de celebrul banchet de absolvire. Tinerii de clasa a XII-a visau la acest moment încă de când au început anul şcolar, astfel că au strâns bani şi s-au organizat ca lucrurile să iasă cât mai bine cu putinţă.

Noul coronavirus le-a dat totul însă peste cap.

Un gest nobil a fost făcut astăzi de absolvenţii clasei a XII-a F de la Colegiul Naţional “Silvania” din Zalău, profil Filologie. Tinerii nu au dorit să îşi primească înapoi banii pe care i-au strâns pentru festivitate şi banchet, ci au decis să-i doneze unei asociaţii umanitare, iar prin aceasta, banii să sprijine o familie neajutorată din oraş.

Suma pe care tinerii au dunat-o a fost în valoare de 1.400 de lei, iar banii au fost folosiţi pentru echiparea băii unei familii sărmane cu vas de WC şi duş.

“WOW! Astăzi este ziua gesturilor frumoase. Cu banii donaţi voi ajuta o familie – o mamă şi doi copii – cu echiparea unei băi, în acest moment neavând duş şi wc în casă. Le doresc succes în toate tapele vieţii”, a transmis Corina Ţurcaş, cea care conduce asociaţia umanitară.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj