Connect with us

FOTBAL

Inter Cizer – echipa neînvinsă de pe locul 3

Gruparea pregătită de Bogdan Bărnuţiu nu a cunoscut gustul eşecului în acest sezon, dar cu toate acestea se află doar pe locul 3. Totodată, echipa din Cizer îşi doreşte ca sezonul să se reia şi propune şi o variantă posibilă în acest sens


În Seria Vest din Liga a V-a Sălaj avem şi un paradox, dacă putem folosi acest termen. Singura echipă neînvinsă din judeţul Sălaj se află abia pe locul 3.

Deşi nu a înregistrat niciun eşec, Inter Cizer este pe locul 3 în clasament, din cauza faptului că a înregistrat nu mai puţin de patru egaluri. Oricum, şi la Cizer se doreşte Liga a IV-a, din spusele antrenorului Bogdan Bărnuţiu.

În acest sens, cei de la Cizer propun un baraj în 3, între primele clasate, având în vedere că toate trei şi-au manifestat interesul de a promova, mai ales că cele trei echipe sunt despărţite de doar două puncte.

„La noi este o situaţie mai complicată, fiind trei echipe despărţite de doar două puncte.  Este clar că ne dorim să promovăm în Liga a IV-a şi avem şi condiţii. Iar să trimiţi în Liga a IV-a trei echipe din aceeaşi serie nu se poate. Din ce am văzut, în alte judeţe s-a aplicat un sistem asemănător cu cel din Liga a III-a, iar echipele despărţite de mai puţin de patru puncte, joacă baraj pentru promovare. Rămâne de văzut ce vor hotărî cei de la AJF Sălaj. Părerea mea este că o soluţie bună ar fi un baraj între primele trei echipe, în cazul în care se decide reluarea campionatului. Noi ne dorim să ne jucăm şansa. Am avut un tur bun şi putea fi şi mai bun. Chiar dacă nu am pierdut niciun meci, suntem doar pe locul 3 pentru că avem patru egaluri. Ce putem spune, de aceea e frumos fotbalul. Oricum, ne dorim să jucăm şi fără doar şi poate avem şi condiţii pentru Liga a IV-a”, ne-a declarat Bogdan Bărnuţiu.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL