Connect with us

Ştiri din Sălaj

Turismul în Sălaj, mai scump ca în Viena. 1.400 de euro, preţul unui sejur de weekend la o pensiune din judeţ


Un sejur rezervat de turişti la o pensiune din satul de vacanţă sălăjean Stana, comuna Almaşu, ajunge până la preţul de 1.400 de euro, dacă se închiriază întreaga locaţie, iar costul unei camere variază între 60 şi 160 de euro, mai scump ca un hotel de trei stele din Viena


Pentru revigorarea turismului, hotelierii din Viena ies pe piaţă cu preţuri atractive pentru turişti. Un sejur de două nopţi la un hotel de trei stele din capitala Austriei ajunge să fie mult mai atractiv decât unul în România.

Hotelurile din Viena au super oferte, printre care, foarte multe sub 100 de euro, chiar şi la 70 – 80 de euro, cu mic dejun inclus.

Spre comparaţie, un sejur în satul de vacanţă Stana din comuna Almaşu, sat care atrage destul de mulţi turişti datorită frumuseţilor aparte, ajunge să valoreze chiar şi 1.400 de euro, asta dacă turiştii îşi doresc să rezerve întreaga pensiune timp de două zile. Şi preţurile camerelor pe noapte este destul de piperat.

 

De exemplu, cea mai ieftină cameră este 55 de euro, iar cea mai scumpă, 160 de euro.

Cu toate acestea Pensiunea Orgona din satul Stana este îndrăgită de turişti, nota acesteia de pe booking fiindd 10 curat.

În preţ, administratorii oferă grădină, facilități de grătar și terasă, serviciul de transfer de la/la aeroport şi saună.

Totodată, zona din jur este renumită pentru ciclism, susţin proprietarii, iar la proprietate puteți să jucați darts și tenis de masă.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj