Connect with us

FOTBAL

AS Juniorii Ip vrea în Liga a IV-a

Aflată pe locul 6 în Seria Vest, gruparea din comuna Ip s-ar opune îngheţării campionatului, în condiţiile în care îşi doreşte să ajungă în Liga a IV-a prin meritul dobândit pe teren


În timp ce unele echipe din Liga a V-a ar opta pentru îngheţarea campionatului la Liga a V-a, altele vor cu tot dinadinsul să se reia competiţia, sub o formă sau alta.

Chiar dacă este departe de primele locuri, AS Juniorii Ip vrea să revină pe teren pentru a-şi câştiga dreptul de a merge în Liga a IV-a. Conducătorul Nagy Mihai propune celor de la AJF Sălaj să găsească o formulă prin care acest sezon să nu se sfârşească prin îngheţare, iar promovarea să se decidă pe teren.

 ”Dacă în iarnă am adus cinci jucători, pe care i-am plătit, eu acum pierd dacă se îngheaţă campionatul.Noi vrem să jucăm, fiindcă vrem să ajungem în primele locuri ca să putem intra în Liga a IV-a. Să se găsească o formulă, să se joace pe teren. Dacă nu mai este timp suficient pentru a se juca toate meciurile, atunci să găsim o soluţie şi să joace primele 6 din fiecare serie şi aşa să decidem cine promovează.Noi vrem să ajungem în Liga a IV-a, dar pe merit, doar dacă suntem în primele locuri”, a spus Nagy Mihai, conducătorul de la AS Juniorii Ip.

AS Juniorii Ip se află pe locul 6 în Seria Vest, la 9 puncte de liderul ACS Bănişor-Peceiu, echipă pe care a învins-o în singurul meci care s-a disputat în acest an.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL