Connect with us

Ştiri din Sălaj

Drumuri asfaltate în Sântă Maria şi Bercea

În Sânmihaiu Almaşului se derulează un proiect amplu de infrastructură ce vizează asfaltarea drumurile şi uliţelor din comună


Deşi pandemia de coronavirus a afectat multe activităţi la nivel mondial, în comuna Sânmihaiu Almaşului, lucrările au continuat, mai ales că în comună se derulează un proiect amplu de infrastructură ce vizează asfaltarea drumurilor şi uliţelor comunale.

Proiectul este câştigat prin PNDL 2 şi are o valoare de 7 milioane de lei. În cadrul proiectului se vor asfalta drumurile comunale DC 56 şi DC 55, Sânmihaiu Almaşului – Sântă Maria şi Sântă Maria – Bercea, pe o distanţă de 6 km, respectiv 3 km. Tot în cadrul acestui proiect se vor mai asfalta 7 kilometri de uliţe din cele trei sate. Primarul Cornel Lung ne-a informat că lucrările sunt în grafic, astfel că deja s-a turnat primul strat de asflat, urmând şi al doilea în satul Bercea.

“În prezent se lucrează la asfaltare la primul strat în satul Sântă Maria şi la al doilea strat în satul Bercea. Lucrările sunt în grafic, dar nu dorim să ne hazardăm să spunem un termen de finalizare al lucrărilor”.

 Cornel Lung

În comună se lucrează şi la reabilitarea Căminului Cultural printr-un proiect de 1,1 milioane lei şi urmează în cel mai scurt timp să înceapă şi lucrările de reabilitare a Şcolii din Bercea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj