Connect with us

FOTBAL

Revenire nefastă pentru Liviu Antal

Zalgiris Vilnius a pierdut pe teren propriu în primul  joc de la reluarea campionatului. Fotbalistulşimleuan a evoluat în ultimul sfert de oră al partidei


Încet-încet lumea revine la normal şi sportul reînvie după perioada în care a fost stopat de pandemia de coronavirus. Primul campionat de fotbal care s-a reluat a fost cel din Germania, dar rând pe rând au revenit în prim plan şi alte campionate din Europa. Unul dintre acestea este A Lyga, prima ligă din Lituania, acolo unde evoluează şi şimleuanul Liviu Antal, pentru Zalgiris Vilnius.

Campionatul din Lituania se desfăşoară în sistem primăvară – toamnă şi a debutat în luna martie, însă, o singură etapă s-a desfăşurat. În primul joc, Zalgiris a câştigat cu 4 – 0 în faţa celor de la FK Panevezys, meci în care Antal a marcat un gol şi a furnizat şi o pasă decisivă.

La finalul săptămânii trecute, după o pauză de mai bine de două luni, s-a reluat şi campionatul din Lituania, iar Zalgiris a primit vizita echipei Riteriai.

Bineînţeles, jocul s-a desfăşurat fără spectatori şi din păcate pentru echipa gazdă, nu a decurs conform aşteptărilor. Astfel, Zalgiris a fost învinsă la limită.

Liviu Antal a evoluat în ultimul sfert de oră, revenind şi el după o uşoară accidentare. Pentru Zalgiris urmează o perioadă aglomerată şi în această lună, echipa la care evoluează fotbalistul şimleuan are de disputat nu mai puţin de şapte meciuri!

Următorul joc pentru Zalgiris va avea loc sâmbătă, în deplasare la Kauno Zalgiris.

Au revenit la treabă şi alţi jucători români, iar în evidenţă au ieşit Nicolae Stanciu, cel care a reuşit o pasă decisivă în Mlada Boleslav – Slavia Praga 0 – 1, dar şi Alex Băluţă cel care a adus trei puncte pentru Liberec în meciul cu Slovacko.

Şi Claudiu Bumba a revenit cu gol pentru Kisvarda, reuşita sa aducând trei puncte echipei sale în disputa cu Ujpest din prima ligă a Ungariei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL